+ Предложи новина
09.08.2017

Младежи градиха лидерски екипи в Сандански

Младежи градиха лидерски екипи в Сандански

 На 05 и 06 август 2017 година, в град Сандански се проведе семинар на тема „Ефективна работа в екип и лидерство‘‘, в рамките на проект „Малкото е повече!”* на Община Сандански. Семинарът беше проведен от екип на сдружение "Балкански младежки фестивал", основен партньор по проекта.

 По време на обучението, младите лидери се запознаха с фазите за изграждане на екип, видовете лидерство и качествата, които трябва да притежава всеки лидер. В резултат на практическа работа и резултат от обучението младежите изработиха интерактивни презентации, по въпроси свързани с устойчивото развитие и проекта „Малкото е повече‘‘. Всеки един от тях взе участие в интерактивни дейности, характерни за неформалното образование и утвърдени в света на успешния бизнес и нарастващия жизнен стандарт, в интерес на опазване и подобряване на околната среда. Благодарение на практическите упражнения, участниците в семинара придобиха знания, опит и сигурност да се справят с поставените им задачи.

 Предстои да се проведе практически тренинг, за планиране на обществената кампания за популяризиране на основните принципи, цели и дейности за устойчиво развитие и разделно събиране на отпадъци, както и за популяризиране на резултатите от проекта.

 *Проект „МАЛКОТО Е ПОВЕЧЕ!” на Община Сандански се финансира от Европейската комисия по проект LADDER, с водещи партньори Европейската асоциация за местна демокрация АЛДА и Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ).

Източник: www.struma.com

Оценка 4.92 от 24 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ