+ Предложи новина
25.02.2015

„Мениджър за един ден” 2015

 „Мениджър за един ден”  2015

Инициатива на Джуниър Ачийвмънт България - „Мениджър за един ден” се организира за четиринадесета поредна година в София. Възможност да се включат имат ученици, водещи компании, организации и държавни институции. В кандидатурите си те трябва да изпратят своя автобиография и мотивационно писмо до 04.03.2015 г.  Желаещите ученици от 10., 11. и 12. клас и студенти могат да кандидатсват като попълнят онлайн формуляр на страницата на инициативата „Мениджър за един ден“. Всяка компания - домакин също трябва да се регистрира, като попълни форма за участие на сайта.

„Мениджър за един ден” популяризира метода на учене чрез практика и насърчава връзката между бизнеса и образованието. Всяка година над 1000 ученици и студенти в цялата страна имат възможността да тестват своите умения и планират кариерното си развитие. Те прекарват един ден на ръководни постове във водещи български и международни компании и учат директно от топ мениджърите им. Въпреки че са заедно само един ден, много от младежите и техните домакини продължават да поддържат връзка и след това. Предложения за стажове или работа са често срещана практика към добре представилите се младежи.

Реалната среща на хора от бизнеса с избраните от тях младежи става сутринта на церемонията по откриване на „Мениджър за един ден”. След това те прекарват работния ден заедно - участват в конференции, бизнес преговори, оперативки и се връщат на същото място вечерта за церемонията по закриване.

Източник: сп. Мениджър.News

Оценка 4.84 от 32 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ