+ Предложи новина
17.03.2016

Майката побойничка от Разград иска да бъдат защитени правата й на родител

Майката побойничка от Разград иска да бъдат защитени правата й на родител

  Майката на петокласника от разградското основно училище „Никола Икономов", която обиди и удари шамар на учителката заяви пред БТВ, че е била провокирана. „Аз не съм я обиждала, аз не съм я пребивала, аз единствено в момента на този афект, когато тя хвърли хилката, се ядосах и я бутнах, нямам нито една обида към нея”, оправда се майката. "Тя се разкрещя и хвърли хилката на сина ми, която се удари в стената. След това я ударих. Да, не трябва да се посяга на учител, но някой трябва да защитава и нашите права, като родители", заяви майката. Срещу нападателката е образувано бързо производство за нанасяне на лека телесна повреда, за което са предвидени до 3 години затвор. Припомняме, че вчера 57-годишната Шехризаде отишла в основното училище в Разград, където учел синът й и пред класната стая тя влязла в спор с 58-годишната учителка заради поведението му. С хилка за тенис и топка момчето се опитвало да уцели своята преподавателка и след направените няколко забележки педагожката ги прибрала. Когато дошла майката на момчето, учителката излязла да се срещне с нея и да върне хилката и топката. Майката на ученика започнала да обяснява, че няма право да взема хилката на детето й, защото е скъпа, обиждала 58-годишната учителка и накрая я ударила по лицето пред смаяните й колеги и ученици.

 Пострадалата е подала сигнал в ОД на МВР в Разград за инцидента и срещу майката на ученика е образувано бързото производство за причиняване на лека телесна повреда, за което са предвидени до 3 години затвор. Ударената учителка е в тридневен болничен, а ученикът ще бъде преместен в друго училище.

Източник: www.novini.bg

Оценка 4.84 от 32 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ