+ Предложи новина
31.01.2018

Ловешката езикова гимназия събира пари, за да няма закрити паралелки

Ловешката езикова гимназия събира пари, за да няма закрити паралелки

 Фондация “За Ловешката Езикова”, съвместно с ПЕГ “Екзарх Йосиф I” – гр. Ловеч, стартира по молба на училището кампания за набиране на средства за съфинансиране на проект за изграждане на 4 нови учебни кабинета в залата на стария физкултурен салон на елитната гимназия.

 Промяната е нужна на училището във връзка с изискването на МОН до 2021 г. учебният процес да се осъществява при едносменен режим на обучение.  Изграждайки 4-те кабинета училището ще има капацитет за изпълнение на поставените изисквания без да се налага закриване на паралелки. В кампанията се включват и много известни личности, завършили Езиковата в Ловеч, а подробна информация за текущата кампания може да намерите на сайта на фондацията: https://loveshkata-ezikova.org.

Фондация “За Ловешката Езикова” е създадена през април 2017, от бивши възпитаници на гимназията от различни випуски с цел да обедини всички настоящи, завършили и бъдещи ученици на гимназията да участват в подпомагането на младите хора, учещи по настоящем в гимназията, да получат първокласно образование, да развиват своите дарби и заложби, което да им даде шанс за успешна реализация. Дълбокото желание на всички нас е – това да стане устойчива във времето традиция и пример за взаимопомощ и последователност.

Оценка 4.93 от 27 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ