+ Предложи новина
06.11.2015

Любовна драма в икономическия техникум в Сливен завърши с убийство на ученичка

Любовна драма в икономическия техникум в Сливен завърши с убийство на ученичка

 Кървава драма се разигра в двора на Икономическия теникум и 12-то училище в Сливен заради любовна сага, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона. Ученичка е починала на място от прободни рани във врата, гърдите и корема, а убиецът се е прострелял с газов пистолет и е в болница с опасност за живота. Пострадал e още 28-годишен мъж, който е с прободни рани в гърдите и пневмоторакс, той е в операционна зала в сливенската болница. Има и четвърти пострадал - учителка, която също е с прободни рани. Към 13.50 днес, на тел. 112 постъпил сигнал от директора на учебно заведение в Сливен. Незабавно натам са насочени екипи на полицията и на Бърза помощ.

 Според първоначалната информация, 28-годишен мъж влязъл в двора на училището, нападнал и нанесъл прободни рани на 15-годишно момиче и на неин познат. Момичето е починало на място. Пострадалият мъж, както и нападателят, който се самонаранил, са откарани в болнично заведение, лекари се борят за живота им. По информация на МВР за лечение е настанена и учителка, която също е пострадала при инцидента.

 Комисар Чавдар Божурски директор на полицията в Сливен разказа, че около 13.30 часа Димитър на 28 години намушква с нож Красимир (28 г.) пред двора на училището. След което, влизайки в самия двор, на стълбите промушва и ученичката Симона, при което тя е починала на място. Красимир и Димитър са в реанимация. Красимир е криминално проявен, докато Димитър не е. След като намушква ученичката, Димитър се прострелва с газов пистолет зад сградата на училището. Комисар Божурски поясни, че полицията е установила, чрез свидетели, че между Симона и Димитър е имало връзка. Така на този етап любовна драма е причина за инцидента. В училището е имало само един охранител, който не е успял да вземе отношение към инцидента, в момента той се разпитва.

Източник: www.bgnes.com

Оценка 4.84 от 32 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ