+ Предложи новина
11.01.2019

Извънредно: Пожар в ПГ „Васил Левски” в Кърджали, има пострадали

Извънредно: Пожар в ПГ „Васил Левски” в Кърджали, има пострадали

  Гори училище в Кърджали, пожарни коли, линейки и полицейски автомобили са в района, предаде от мястото на пожара репортер на 24rodopi.com. Има обгазени хора, линейка откара контузен ученик, допълни репортерът ни. Служители на „Пожарна безопасност и защита на населението“ евакуират около 60 ученици и 15-ина учители. Пострадалият ученик е паднал при евакуацията. Няколко линейки са пред Професионалната гимназия по електротехника.

 Пожар е избухнал в Професионалната гимназия „Васил Левски” в Кърджали, потвърдиха новината на 24rodopi.com от полицията. Огънят тръгнал от мазе в учебното заведение, научи 24rodopi.com. Три екипа на пожарната в момента са на място и евакуират ученици. Първо пред школото са пристигнали полицейски патрули, които са отцепили движението, на място са и екипи на Спешна помощ. Сигнал за инцидента е подаден в 13,20 часа. В 13.55 часа всички са изведени, няма никой в училището, предаде репортерът.

Източник: www.rodopi24.com

Оценка 4.83 от 36 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ