+ Предложи новина
04.11.2017

Иновативно за България състезание по природни науки и лингвистика

Иновативно за България състезание по природни науки и лингвистика

  На 25-ти ноември 2017 г. от 9 часа ще се проведе третият турнир по природни науки и лингвистика “Джоузеф Уолстънхолм” за ученици от 5 до 12 клас, разпределени в 3 групи: 5-6 клас, 7-8 клас и 9-12 клас.

 Учениците от 5-6 и 7-8 клас ще се борят с 2 задачи по математика и 2 по математическа лингвистика за общо 4 часа, а гимназистите от 9-12 клас: с 2 по математика, 2 по математическа лингвистика и една по физика или астрономия. 9-12 клас ще имат 4:30 часа за решаване. Мястото на провеждане е в една от най-модерните зали за обучение в България: Център за подготовка на ученици за олимпиади. Адрес: бул. "Драган Цанков" 21А, ж.к. "Изток", гр. София.

 Организаторите отправят специална покана към свръхнатоварените седмокласници и възстановяващите се от гимназиалния щурм осмокласници да изпробват сили в това стимулиращо ума състезание. Записването за турнира става онлайн – бързо, лесно и удобно на адрес https://turnirjw.com/registration. Таксата за участие от 5 лева се заплаща в деня на състезанието при квестора, а победителите ще получат медали, грамоти и полезни награди. Крайният срок за записване е 10 ноември 2017 г. Впечатляващо е колко иновативни умения и ентусиазъм са вложили организаторите на турнира. Сайтът на събитието (https://turnirjw.com) е едно от първите прогресивни уеб приложения в България. Там може да намерите повече информация, задачи, решения и класирания от минали години, дори и да сте офлайн.

 Турнирът “Джоузеф Уолстънхолм” е единственият в страната ни, който съчетава задачи от различни научни области и се организира от ученици, многократни носители на медали от международни и национални състезания по математика и лингвистика.

Оценка 4.87 от 30 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ