+ Предложи новина
27.09.2017

Има съмнения за инсценировка във връзка с обвинения в блудство училищен директор

Има съмнения за инсценировка във връзка с обвинения в блудство училищен директор

 Директорът на училището в село Ново Паничарево край Приморско е задържан заради обвинение в блудство с непълнолетна ученичка. 14-годишното момиче заснело действията му с мобилен телефон, а родителите й подали оплакване в полицията. Седмокласничката Радостина казва, че директорът я извикал в кабинета си. Сама решила да го снима, макар че призна, че я е посъветвала и нейна бивша учителка. „Мога да ви кажа, че не съм единствената. Има още много други момичета”, заяви ученичката. „Как няма да ме притеснява?! Става въпрос за детето ми, аз я пращам да учи, а не за глупост”, коментира майката на Радостина Анка Христова. 

 В училището не вярват на обвиненията срещу директора. „Доколкото го познавам, нищо не е станало според мен. Просто е малко артистка тази ученичка, държи се малко свободно и възможно е да е инсценирала това”, допуска преподавателката по химия Иванка Желева.

 58-годишният Христо Радев е дългогодишен директор на ОУ "Христо Ботев", местните жители го познават като перфектен професионалист, преподавател по руски, отличен организатор и ръководител. Никога не е давал повод за забележки и клюки. Семейството му е с авторитет, съпругата му също е учител. Семейството на ученичката е известно в селото с доброто си финансово положение и е изключена възможността обвиненията срещу педадога да са заради опит да се изкарат допълнително средства, коментираха потресени местни жители. Бащата пътувал в чужбина и демонстрирал добър социален статус. Пред репортери девойката изглеждаше в добро настроение и бурно се прегръщаше със съучениците си, които я подкрепяха. Девойката беше усмихната, гримирана и ведра, нямаше и следа от притеснение. Седмокласничката живее до двора на училището, към чийто директор родителите й отправиха обвинения за блудство.

„Много хубав човек си е директорът. Тя е много палава, много лъже, въобще не става, много е разглезена”, каза и друга преподавателка в ОУ „Христо Ботев”. В училището преподава и съпругата на директора, която е в шок след случая.

Източник: www.btvnovinite.bg

Оценка 4.84 от 32 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ