+ Предложи новина
10.05.2018

Дете е с шевове на лицето след агресия в час по физическо възпитание

Дете е с шевове на лицето след агресия в час по физическо възпитание

  Петокласничка пострада след инцидент в час по физическо възпитание и спорт в шуменско училище. До неприятната развръзка се стигнало след спор между момичето и нейн съученик. В часа по физическо децата играли на „Топка над въже”, в която пострадалата девойка била рефер и държала пластмасови цифри, с които отброявала резултата в играта. По време на играта между нея и момче от класа възниква конфликт. Момичето го помолило да се отмести, за да следи играта, той се обърнал и ритнал ръцете й, от които се разхвърчали пластмасовите цифри и разрязали лицето й на няколко места.

 От училището се обаждат на майката, за да откара дъщеря си в Спешно отделение, където да зашият прорезната рана. „До какво води агресията в училище! Обезобразиха лицето на дъщеря ми. Моля ви, говорете с децата си да не бъдат толкова агресивни! Утре, те може да са мястото на дъщеря ми. Ще си търся правата, обещавам”, сподели притеснената майка. Тя е решила да превърне този инцидент в своя мисия. ”Ще започна кампания „Не на агресията в училищата”, категорична бе майката.

Източник: www.24shumen.com

Оценка 4.83 от 35 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ