+ Предложи новина
17.10.2019

Баща „раздава правосъдие” в столично училище

Баща „раздава правосъдие” в столично училище

 Баща преби съученичка на дъщеря си. Той е задържан полицията. Пострадалото момиче е с хематом на главата. Случаят е от столичното 28 СУ „Алеко Константинов”.

„Дъщеря ми и детето на въпросния баща се бяха изгубили. Тръгнали са за закуска на пазара. Успели са да се приберат в училището. Тогава дошъл мъжът и започнал да бие дъщеря ми, защото не са вдигали телефоните си. Казал й е, че ще избие цялото ни семейство. Скубал я е”, разказа Катя Александрова, майката на набитото момиче.

 „Децата бяха изключително притеснени и плачеха. Извикахме ги, за да разберем какво точно се е случило. В този момент влезе бащата и се отправи към дъщерята на г-жа Александрова. Не изглеждаше агресивен и изведнъж се наведе към нея и я удари в главата”, заяви в ефира на „Здравей, България” директорът на училището. Тя допълни, че майката на набитото дете и охраната са звъннали на полицията след побоя.

 Проверка по случай на проявена физическа саморазправа от жена спрямо четири деца, в двора на училище в кирковското село Бенковски, извършва полицията в пограничната община. Това съобщават от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали и уточняват, че проверката е по текстове от НК - за хулиганство. По първоначални данни, вчера, около 14.00 часа, 23-годишна жена нанесла удари с ръце на четири деца - на 9, 11, 12 и 15 години. Според събраната до момента информация, агресивното поведение на жената било предшествано от разправия между брат ѝ и дете от потърпевшата група. Полицейски инспектор и инспектор от Детска педагогическа стая са започнали работа веднага след подадения сигнал. Материалите по случая са докладвани в Районната прокуратура в Момчилград.

Източник: www.novini.bg

Оценка 4.83 от 35 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ