+ Предложи новина
11.10.2017

Баща на ученик от Монтана нанесе побой на шофьор на училищен автобус

Баща на ученик от Монтана нанесе побой на шофьор на училищен автобус

  Млад мъж – баща на ученик в Монтана, вдигна скандал и нанесе побой на шофьор на ученически автобус в областния град. Причина за грозната сцена, разиграла се пред очите на децата, станала разправия заради буйства на сина му, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Боят се разразил в крайния квартал на Монтана „Кошарник” във вторник сутринта. Към 7,25 часа автобусът, който превозвал децата от квартала до училището, пристигнал и паркирал до спирката на улица „Одрин“. Заедно с учениците на мястото чакал и 27-годишният Григор Н. Предишния ден синът на мъжа, известен в махалата като Гринго, се скарал със съученици в рейса, започнал да буйства и възпитателите го свалили.

 Ядосан заради санкцията на детето му, Гринго се нахвърлил с обиди върху учителите, ситуацията се нажежила и шофьорът се намесил, за да защити педагозите. Побеснелият баща обаче скочил и върху водача и го засипал с юмруци и ругатни. На мястото бързо пристигнал патрул на МВР и съставил на нападателя акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Биячът ще бъде изправен на съд.

 При друг инцидент ученик на 17 г. счупи носа на друг близо до училище в Шумен. Според запознати, потърпевшият на 15 г. дори си "глътнал езика" и свидетели на грозния побой му оказали помощ. Инцидентът станал след 15,30 часа във вторник, съобщават от шуменската полиция. Към ул. “Дедеагач“ в кв. “Тракия“ бил насочен патрулен автомобил. На място било изяснено, че 17-годишен нанесъл удари с юмруци и ритници на 15-годишен ученик. Пострадалият бил откаран с линейка в шуменската болница. След преглед е установено комоцио и фрактура на носа.

 17-годишният побойник пристигнал на мястото с кола и изчезнал с нея. Полицаите обаче, бързо го открили и е задържан за срок до 24 часа в РУ-Шумен. За нанесената телесна повреда е образувано досъдебно производство. Случаят е докладван на Районна прокуратура-Шумен и действията по разследването продължават под надзор на прокурор. Според запознати, спорът между двамата бил за момиче. Битото момче е от Професионалната гимназия по облекло и хранене „Проф. Асен Златаров“, а побойникът пропътувал разстоянието от Гимназията по строителство, за да си изяснят отношенията. До момента двамата не са имали работа с полицията.

Източник: www.trud.bg

Оценка 4.88 от 26 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ