+ Предложи новина
23.11.2018

Агресия: Майка удари детска учителка, жени биха ученичка в горнооряховско училище

Агресия: Майка удари детска учителка, жени биха ученичка в горнооряховско училище

  Детска учителка е била ударена от 22-годишна жена от новозагорското село Ценино, съощиха от ОД на МВР-Сливен. На 22 ноември в селото 22-годишната М.М. е ударила 47-годишна жена, учителка в детската градина. До инцидента се е стигнало след забележка, отправена от учителката към детето на М.М. В РУ-Нова Загора е започнато досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда на длъжностно лица при изпълнение на служебните му задължения.

  Досъдебно производство за хулиганство е започнато в РУ – Г. Оряховица, съобщи полицията. Около обяд в четвъртък в управлението е бил получен сигнал за побой в училище в железничарския град. На мястото незабавно е бил изпратен полицейски екип, който е установил, че три жени на 18, 39 и 63 години и момиче на 12 години, всички от Г. Оряховица, са нанесли побой на 13-годишна ученичка от училището. Деянието е извършено в двора на учебното заведение. Работата по изясняване на случая продължава.

Източник: www.24chasa.bg

Оценка 4.83 от 36 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ