+ Предложи новина
30.03.2018

Абитуриенти от Стара Загора поканиха по нестандартен начин класната си на бал

Абитуриенти от Стара Загора поканиха по нестандартен начин класната си на бал

  С транспарант, качен на покрива на 10–етажна кооперация до училището си поканиха на бал класната си 12-класници от старозагорската природоматематическа гимназия „Гео Милев“. Идеята хрумнала на тийнейджърите след като техни връстници наскоро отправили покана от сцената на драматичния театър на финала на една от премиерните постановки. След тях пък кандидат-абитуриенти пратили униформен полицай до дома на класната си с нарочна „заповед“ за присъствие на събитието.

 Бъдещите математици от 12 „Д“  изненадали приятно биоложката Татяна Костадинова като преди голямото междучасие на 29 март я отвели с вързани очи на двора преди  да разпънат огромния надпис: „Каним ви на бал! 12-и Д“. Госпожата, която има зад гърба си вече четвърт век на учителското поприще призна, че изненадата била повече от приятна. За нея това е шести випуск, който ще изпрати, до сега  поканите са били доста тривиални.Татяна Костадинова си припомни, че нейният личен празник е бил през вече далечната 1980-а, когато се дипломирала в елитната езикова гимназия „Ромен Ролан“.

 Запознати с подготовката на баловете коментират, че отсега имало „пазарена“ комбайна „Ростелмаш“, с която мераклийка  да учи в специалността „Аграрна икономика“ на местния Тракийски университет ще се появи на бала си. Отдавна била спазарена и лимузината „Трабант“ с 4 врати на колекционера Тончо Желязков от Града на липите, имало поръчки и за дузината колекционерски  „Москвич“-а  на д-р Йордан Гечев от Павел баня.

Източник: www.monitor.bg

Оценка 4.92 от 26 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ