+ Предложи новина
23.08.2015

150 - 200 лева е минималната сума, необходима за подготовка на един първокласник

150 - 200 лева е минималната сума, необходима за подготовка на един първокласник

  Между 150 и 200 лева е минималната сума, която е нужна за началната подготовка на един първокласник. Какво ви трябва за първи клас, ще ви кажат на родителската среща. Ако пък още не е минала, разпечатвате списък от интернет и хуквате по книжарниците. "Децата изпитват голяма емоция при избора на раница, първо купуват раница, след това всичко останало", заяви Гергана Узунова, управител на книжарница.

 Тетрадките за първокласниците се движат в широка гама - могат да започнат от 20 стотинки и стигат до 70. "Напоследък се радват на популярност футболните герои, ние отпечатахме с велики българи и планираме да подарим на всеки първокласник в София по една - на тетрадките са Васил Левски, Христо Ботев", разказа Момчил Тодоров, управител на книжарница. Каквито и да са цените, може да сте сигурни, че ако тръгнете с детето си на пазар, ще похарчите повече, отколкото ако отидете сами.

Източник: www.btvnovinite.bg

Оценка 4.9 от 30 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ