verified
plus

Занималня "Бъдеще" Study hall

София, България
Нашите ученици са много важни за нас. Прилагаме индивидуален подход. Използваме интерактивни методи, които позволяват по лесен и забавен начин да усвояват чужд език. Държим на реализацията на нашите ученици и с удоволствие следим тяхното развитие и напредък.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 2366 times
Visitors: 1029
Last online: 21.12.23
With advanced study of
Extra skills на Занималня "Бъдеще"
Children with hearing pr.
Children with speech pr.
Children with autism
Children with disabilities
Additional information and experience за Занималня "Бъдеще"

Учебен ценър-БЪДЕЩЕ си поставая високи цели в няколко основни образователни аспекта:

 

1. Езиково обучение с висококвалифицирани преподаватели и най-модерно техническо оборудване:

- езиково обучение за най-малките с програма -Funny English (специално разработена от екипа ни за забавно и лесно усвояване на езика)

- езиково обучение за децата от начален етап на образование с програма- Еnglish and computers (езиково обучение вклюващо основно използването на технически средства-компютри, мултимедия, образователни онлайн игри, чрез които децата по забавен начин да усвояват основните аспекти на езика-слушане с разбиране, лексика, граматика и умения за разговор)

- езикова подготовка на учениците от пети до осми клас (включваща и подготовка за изпита след 8 клас за езиковите паралелки ) с широко използване на интерактивни методи на работа

- програма "С мама учим заедно" е изцяло нова и специално разработена от нас за родители, които искат да съпреживеят с детето си емоцията от ученето на език и също да се развиват езиково. Освен неоспоримите езикови ползи тя носи и голям емоционален заряд и дава възможност на родителите да помагат на децата си с домашните, защото ще имат в ръцете си правилните инструменти за забавно обучение у дома

 

2. Индивидуална и групова помощ за деца с обучителни проблеми, трудна адаптация в училище, хиперактивни или интровертни, които трудно се вписват в българското училище, което за съжаление не отчита индивидуалните потребности на нашите деца.

 

3. Обучение за работа с компютри за начинаещи и напреднали:

- програма "Компютърът е мой помощник" е насочена към децата и ги учи на основните програми за възрастни, но им помага да го използват за подготовка на домашни, презентации и бързо намиране на качествени източници на информация. Основен акцент в програмата е ПРЕДПАЗВАНЕ на децата в интернет, защита на личните им данни,превенция на тормоза в социалните мрежи, правилна стойка при работа с компютър и редуване на часовете за почивка и работа.

Gallery на Занималня "Бъдеще"
Занималня
Занималня
Занималня

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Занималня "Бъдеще"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ