verified
plus

Занималня "Тара" Study hall

София, България
За удобство на нашите клиенти от близките училища ( 6 ОУ, 7 СУ, 133 СУ, 41 ОУ, 127 СУ, 120 ОУ, 20 ОУ, 22 СУ ), предлагаме постоянна занималня за ученици от 1 до 7 клас.
Teaching language:
English
Bulgarian
German
Russian
French
Profile is:
Views: 5663 times
Visitors: 2523
Last online: 11.03.24
With advanced study of
Extra skills на Занималня "Тара"
Preschool
Homeworks
Primary
Primary school
Additional information and experience за Занималня "Тара"

За удобство на нашите клиенти от близките училища ( 6 ОУ, 7 СОУ, 133 СОУ, 41 ОУ, 127 СОУ, 120 ОУ, 20 ОУ, 22 СОУ ) за поредна година предлагаме постоянна занималня, като тази година материалната база е обновена и разширена, а пакетът от услуги вече включва и група за деца от предучилищна възраст. В приятна обстановка и със съдействието на висококвалифицирани преподаватели Вашите деца подготвят уроците си за следващия ден, повишават своята компетентност по роден и чужд език, решават логически задачи, забавляват се... С интерактивни методи децата навлизат в света на природата и устройството на обществото, научавайки повече за себе си и за своето обкръжение. За повече информация посетете нашия сайт: www.***

 

Скъпи родители,

 

За да подпомогне максимално Вас и Вашите деца, Учебен център "Тара" предлага целогодишна занималня. Разположена в центъра на град София, Занималнята ежедневно посреща и се грижи за мотивирани и любознателни ученици. Офисът на Занималнята е обновен, модерен, уютен и гарантира безопасния престой на Вашето дете.

 

Учениците, които посещават Занималня "Тара", са разпределени в две възрастови групи : ученици от 1. до 4. клас и ученици от 5. до 7. клас.

 

Занималнята за ученици от 1. до 4. клас включва:

1. Подготовка за следващия учебен ден - работа върху учебното съдържание за съответния клас, както и отработване на различни страгии за бързо и лесно учене.

2. Образователни и занимателни игри съгласно установения учебен план и ДОИ според възрастта на децата, както и разговори на житейски теми, вълнуващи децата.

3. Чуждоезиково обучение (в групи и индивидуално).

4. Творчество - рисуване, моделиране, конструиране...

5. Подготовка за външно оценяване след 4. клас.

 

Занималнята за ученици 5., 6., и 7. клас включва:

1. Системно затвърждаване на учебния материал, преподаван в училище, както и отработване на стратегии за бързо и лесно учене.

2. Занимания, организирани на блоков принцип: хуманитарен и естествени науки, като за всеки от тях влиза съответният специалист.

                      

*От учебната 2016/2017 г. сформираме група за деца от предучилищна възраст!

 

За удобство на родители и ученици Занималня "Тара" предлага още:

• вземане/водене от/до училище;

• храна (при допълнително заплащане);

• допълнителни часове по чужд език, изкуства, спорт, психологически и логопедични консултации.

 

Занималнята предлага възможност и за допълнителни индивидуални занимания, с оглед интересите и потребностите на учениците. При своевременна подготовка още от 5. клас е гарантирано успешното представяне на изпитите след 7. клас. Петокласниците и шестокласниците, които посещават занималнята към Учебен център "Тара", се ползват с отстъпка при записване на курсове за 7. клас.

 

Всяка година предлагаме и ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ.

 

Доверете се на опитните и отговорни преподаватели, които са ангажирани да се грижат за образованието на Вашите деца!

 

Образователната програма ще подпомогне учебния процес, а занимателната дейност ще осмисли времето им, доставяйки удоволствие на децата, а на Вас - спокойствие и сигурност за тях.

 

ЗА МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ Занималня "Тара" Е ПОДГОТВИЛА МНОГО ИЗНЕНАДИ - ПОДАРЪЦИ И НАГРАДИ!

Gallery на Занималня "Тара"
Занималня
Занималня
Занималня

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Занималня "Тара"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ