verified
plus

Занималня "Бъдеще" Занималня

София, България
Нашите ученици са много важни за нас. Прилагаме индивидуален подход. Използваме интерактивни методи, които позволяват по лесен и забавен начин да усвояват чужд език. Държим на реализацията на нашите ученици и с удоволствие следим тяхното развитие и напредък.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2337 пъти
Посетители: 1019
Последно онлайн: 21.12.23
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Занималня "Бъдеще"
Деца - слухови пробл.
Деца с говорни пробл.
Деца с аутизъм
Деца с увреждания
Допълнителна информация и професионален опит за Занималня "Бъдеще"

Учебен ценър-БЪДЕЩЕ си поставая високи цели в няколко основни образователни аспекта:

 

1. Езиково обучение с висококвалифицирани преподаватели и най-модерно техническо оборудване:

- езиково обучение за най-малките с програма -Funny English (специално разработена от екипа ни за забавно и лесно усвояване на езика)

- езиково обучение за децата от начален етап на образование с програма- Еnglish and computers (езиково обучение вклюващо основно използването на технически средства-компютри, мултимедия, образователни онлайн игри, чрез които децата по забавен начин да усвояват основните аспекти на езика-слушане с разбиране, лексика, граматика и умения за разговор)

- езикова подготовка на учениците от пети до осми клас (включваща и подготовка за изпита след 8 клас за езиковите паралелки ) с широко използване на интерактивни методи на работа

- програма "С мама учим заедно" е изцяло нова и специално разработена от нас за родители, които искат да съпреживеят с детето си емоцията от ученето на език и също да се развиват езиково. Освен неоспоримите езикови ползи тя носи и голям емоционален заряд и дава възможност на родителите да помагат на децата си с домашните, защото ще имат в ръцете си правилните инструменти за забавно обучение у дома

 

2. Индивидуална и групова помощ за деца с обучителни проблеми, трудна адаптация в училище, хиперактивни или интровертни, които трудно се вписват в българското училище, което за съжаление не отчита индивидуалните потребности на нашите деца.

 

3. Обучение за работа с компютри за начинаещи и напреднали:

- програма "Компютърът е мой помощник" е насочена към децата и ги учи на основните програми за възрастни, но им помага да го използват за подготовка на домашни, презентации и бързо намиране на качествени източници на информация. Основен акцент в програмата е ПРЕДПАЗВАНЕ на децата в интернет, защита на личните им данни,превенция на тормоза в социалните мрежи, правилна стойка при работа с компютър и редуване на часовете за почивка и работа.

Галерия на Занималня "Бъдеще"
Занималня
Занималня
Занималня

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Занималня "Бъдеще"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ