Register
verified
plus

Софтуерна академия S. Course, academy

София, България
Мисията на S. е да предостави достъпна и качествена подготовка в сферата на програмирането на всички деца от 1 до 6 клас. Основни принципи по време на занятията ни са работа в екип и постигане на заложените от самите деца цели под формата на финален проект.
Place:
Student's place
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 1594 times
Visitors: 684
Last online: 13.07.17
I teach Teaching Price

Software programming lessons

още »
12 lv.
60min.
Extra skills на Софтуерна академия S.
Additional information and experience за Софтуерна академия S.

Експертите по програмиране на Софтуерния университет обединяват знания и сили, за да вдъхновят всяко дете за приказния свят на програмирането, където всичко е възможно!

www.*** ;е най-новата инициатива на СофтУни! За да може всяко дете да се докосне до процеса на създаване чрез програмиране, нашият екип от професионалисти разработи иновативен подход на учене чрез правене и постоянна работа в екип. В основата на програмата за малките програмисти са игрите като естествен начин за придобиване на знания и умения в сферата на програмирането.

Нашата цел е да развием логическото мислене на децата, въображението им и най-вече вярата в тях самите. Защото в света на технологиите, всичко е възможно!

С цел цялостно въведение на най-малките в света на програмирането създадохме програма по програмиране за деца, разделена на модули.  Всеки от модулите се състои от осем занятия, които се провеждат веднъж седмично с продължителност 2 астрономически часа. За да могат децата да постигнат максимални резултати, ги разделяме в две възрастови групи: от първи до трети клас и от четвърти до шести клас.

Gallery на Софтуерна академия S.
Софтуерна академия S.
Софтуерна академия S.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Софтуерна академия S.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ