Register
verified
plus

Академия Р. Course, academy

София, България
Курсове по програмиране и роботика за ученици в София.
Place:
Student's place
Teaching language:
Bulgarian
Profile is:
Views: 1660 times
Visitors: 824
Last online: 30.10.20
I teach Teaching Price

Lessons on robotics

още »
price negotiable

Software programming lessons

още »
price negotiable

Jump Math Lessons

price negotiable
Additional information and experience за Академия Р.

"РОБОТИКА.бг" е проект в сферата на образованието. РОБОТИКА организира извънкласни дейности свързани с ЛЕГО роботика и технически науки. Целта е се събуди и насърчи интереса на учениците към програмиране, роботика, нови технологии, математика и наука. На кратко може да се каже, че това са STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) курсове за ученици между 1 и 7 клас. За да е максимално интересно на учениците, учебния процес е обвързан основно с роботите!

"Вярваме, че е изключително важно и полезно, децата да разбират новите технологии и основните механизми, които ги карат да работят. Важно е да видят практическото приложение на математика, физика и други технически науки. Това се случва най-добре, само ако нещата им се представят по интересен и забавен начин… това и правим." - www.***

 

Много повече от курсове по роботика!

 
В "РОБОТИКА" учениците създават и програмират роботи, с които решават реални проблеми. В курсовете едновременно учат: програмиране, роботика, математика, физика и други технически науки. Тренират важни индивидуални умения, по практичен и забавен начин. Курсовете обхващат различни теми, съобразени с интересите и възрастта на учениците.

С роботите успяват да си обяснят, как технически функционира заобиклаящия ги свят, а усъвършенстването на умения, като работа в екип и решаване на проблеми, им дава увереност и ценен опит в бъдеще.

 

За кого са подходящи курсовете?


Pодходящи за ученици между 7 и 13 години. Курсовете са на различна тема и сложност, съобразена с възрастта и интересите на учениците.

Нашите ученици идват с желание да създават, конструират и програмират роботи. Изследват света около себе си и опознават забавната част на техническите науки.

 

Защо използваме LEGO роботи?


Комплектите за LEGO роботика са най-удобни за учениците. Страхотна основа за първи стъпки в света на роботиката. Подходяща както за малки ученици, така и за големи.

Изпозлват се в много университети. Предлагат голямо разнообразие от части и елементи. Има много достъпна литература, която може да се използва от учениците.

Gallery на Академия Р.
Академия Р.
Академия Р.
Академия Р.
Академия Р.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Академия Р.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ