verified
plus

Софтуерна академия "SoftUni Kids" Школа

София, България
Мисията на SoftUni Kids е да предостави достъпна и качествена подготовка в сферата на програмирането на всички деца от 1 до 6 клас. Основни принципи по време на занятията ни са работа в екип и постигане на заложените от самите деца цели под формата на финален проект.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2890 пъти
Посетители: 1218
Последно онлайн: 13.07.17
Преподава по Преподава на Цена

Уроци за софтуерни специалисти и програмиране

1 - 4 клас
5 - 8 клас
5 - 8 годишни
още »
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
12 лв.
60мин.
Допълнителни характеристики на Софтуерна академия "SoftUni Kids"
С ресторант или кафе
Допълнителна информация и професионален опит за Софтуерна академия "SoftUni Kids"

Експертите по програмиране на Софтуерния университет обединяват знания и сили, за да вдъхновят всяко дете за приказния свят на програмирането, където всичко е възможно!

SoftUni Kids е най-новата инициатива на СофтУни! За да може всяко дете да се докосне до процеса на създаване чрез програмиране, нашият екип от професионалисти разработи иновативен подход на учене чрез правене и постоянна работа в екип. В основата на програмата за малките програмисти са игрите като естествен начин за придобиване на знания и умения в сферата на програмирането.

Нашата цел е да развием логическото мислене на децата, въображението им и най-вече вярата в тях самите. Защото в света на технологиите, всичко е възможно!

С цел цялостно въведение на най-малките в света на програмирането създадохме програма по програмиране за деца, разделена на модули.  Всеки от модулите се състои от осем занятия, които се провеждат веднъж седмично с продължителност 2 астрономически часа. За да могат децата да постигнат максимални резултати, ги разделяме в две възрастови групи: от първи до трети клас и от четвърти до шести клас.

Галерия на Софтуерна академия "SoftUni Kids"
Софтуерна академия
Софтуерна академия

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Софтуерна академия "SoftUni Kids"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ