gold
verified
plus

Частна Профилирана Гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери" School

ул. „Васил Друмев“ 73 , 9002 Варна, България map
https://exupery.net
Частна профилирана гимназия "Антонан дьо Сент-Екзюпери" е с лиценз на МОН от 2001г. и е първата частна гимназия в България, която съчетава чуждоезикова и технологична подготовка до най-високи сертификатни нива и ключови компетенции за личностно развитие .
Teaching language:
English
Bulgarian
Spanish
German
Profile is:
Views: 893 times
Visitors: 609
Last online: 15.10.23
With advanced study of
Extra skills на Частна Профилирана Гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери"
Language school
High school
Additional information and experience за Частна Профилирана Гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери"

Нашата визия

Гимназия Екзюпери вижда своето утвърждаване като иновативна структура в средното образование, даваща нова чуждоезикова, технологична и личностна култура на младите хора за успешната им реализация като граждани на света.

 

Мисия

Гимназия Екзюпери е призвана да гради личности на успеха - интелигентни, високообразовани, мислещи, отговорни, адаптивни, способни да вземат решения и управляват своето бъдеще, да работят за каузата на един по-добър свят.

 

Традиции

В Гимназия Екзюпери възпитаваме в родолюбив дух, национално достойнство, съхраняване на традиции в контекста на транскултурологичната насоченост на личността.

 

Технологии

В Гимназия Екзюпери има изградена система от модули за придобиване на технологична култура и управление на информацията чрез иновационните методи и техники на обучение.

 

Уникалност

Общообразователна подготовка с интензивно изучаване на немски език като първи чужд език или в паралелка с интензивна сугестопедична и академична подготовка по испански език.

 

Международни стандарти

Сертификатни нива по немски, испански, английски и език от В1, В2 до С1 спрямо Общата Европейска езикова рамка.

Изпрати съобщение
до Частна Профилирана Гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ