Регистрирай се

Занималня П. Занималня

Пловдив, България
Вие имате нужда от занимания с вашите деца. Вие имате нужда от качествено и атрактивно обучение, летен отдих в спокойна обстановка. Вие имате нужда някой да се грижи за забавлението на децата Летни занимания за деца подготвителна група и ученици от 1-ви до 7 клас. Предучилищна подготовка (по индивидуална програма). Годишен преговор на учебния материал и подготовка за следващата учебна година - български език и математика, четене (обедна почивка с книжка в ръка). Курсове по Английски, Български и Руски език.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1014 пъти
Посетители: 559
Последно онлайн: 18.06.18
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Занималня П.
Допълнителна информация и професионален опит за Занималня П.

Ние се грижим за вашия комфорт, спокойствие и правилен подход към децата. Те са нашето бъдеще. Те са нашия живот. Занималнята "П." е вашето решение. Предлагаме летен отдих с много сюжетно-ролеви игри, атракции, рисуване, музикални спектакли, танци и опознаване спецификата на детското въображение. Ние предлагаме нов забавен метод за работа с деца и истинска ползотворна почивка през лятото и поддържане на езиковата грамотност. Желаем ползотворно сътрудничество и много приятни емоции в света на знанието. Заповядайте при нас.  Успех на всички !

Галерия на Занималня П.
Занималня П.
Занималня П.
Занималня П.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Занималня П.
Докладвай нередност

Подобни профили
4.6
image
Ангел Н.
Занималня по Пиано
Пловдив
Изпрати Съобщение
4.8
image
Катя З.
Занималня по Пиано
Пловдив
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ