verified
plus

Занималня "Покимон" Занималня

Пловдив, България
Вие имате нужда от занимания с вашите деца. Вие имате нужда от качествено и атрактивно обучение, летен отдих в спокойна обстановка. Вие имате нужда някой да се грижи за забавлението на децата Летни занимания за деца подготвителна група и ученици от 1-ви до 7 клас. Предучилищна подготовка (по индивидуална програма). Годишен преговор на учебния материал и подготовка за следващата учебна година - български език и математика, четене (обедна почивка с книжка в ръка). Курсове по Английски, Български и Руски език.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4144 пъти
Посетители: 1461
Последно онлайн: 18.06.18
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Занималня "Покимон"
С паркинг
С аниматори
Психотерапевт
Допълнителна информация и професионален опит за Занималня "Покимон"

Ние се грижим за вашия комфорт, спокойствие и правилен подход към децата. Те са нашето бъдеще. Те са нашия живот. Занималнята "ПОКИМОН" е вашето решение. Предлагаме летен отдих с много сюжетно-ролеви игри, атракции, рисуване, музикални спектакли, танци и опознаване спецификата на детското въображение. Ние предлагаме нов забавен метод за работа с деца и истинска ползотворна почивка през лятото и поддържане на езиковата грамотност. Желаем ползотворно сътрудничество и много приятни емоции в света на знанието. Заповядайте при нас.  Успех на всички !

Галерия на Занималня "Покимон"
Занималня
Занималня
Занималня

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Занималня "Покимон"
Докладвай нередност

Подобни профили
2.9
image
Радка П.
Занималня по Пиано
Асеновград
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ