Register
3.9
image
0988 740 505
Изпрати съобщение
 
УЧИТЕЛИ БГ дава възможност на всички потребители
да се свързват безплатно до 20.04.2020 г.

Занималня Покимон Study hall

Пловдив, България map
0988 740 505
Вие имате нужда от занимания с вашите деца. Вие имате нужда от качествено и атрактивно обучение, летен отдих в спокойна обстановка. Вие имате нужда някой да се грижи за забавлението на децата Летни занимания за деца подготвителна група и ученици от 1-ви до 7 клас. Предучилищна подготовка (по индивидуална програма). Годишен преговор на учебния материал и подготовка за следващата учебна година - български език и математика, четене (обедна почивка с книжка в ръка). Курсове по Английски, Български и Руски език.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 784 times
Visitors: 447
Last online: 18.06.18
With advanced study of
Extra skills на Занималня Покимон
Additional information and experience за Занималня Покимон

Ние се грижим за вашия комфорт, спокойствие и правилен подход към децата. Те са нашето бъдеще. Те са нашия живот. Занималнята "ПОКИМОН" е вашето решение. Предлагаме летен отдих с много сюжетно-ролеви игри, атракции, рисуване, музикални спектакли, танци и опознаване спецификата на детското въображение. Ние предлагаме нов забавен метод за работа с деца и истинска ползотворна почивка през лятото и поддържане на езиковата грамотност. Желаем ползотворно сътрудничество и много приятни емоции в света на знанието. Заповядайте при нас.  Успех на всички !

Gallery на Занималня Покимон
Изпрати съобщение
до Занималня Покимон
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ