verified
plus

учебен център Х. Школа

София, България
Курсовете Helen Doron Early English преподават английски на деца. Методът на Х. се основава на естествената склонност на децата да попиват разговорния език от заобикалящата ги среда. Нашите часове предлагат забавна среда, в която чрез повторение и поощрение децата научават английски със същата лекота, с която усвояват и майчиния си език.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Профилът е:
Прегледан: 3098 пъти
Посетители: 1349
Последно онлайн: 26.06.17
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

цена по договаряне
Допълнителни характеристики на учебен център Х.
Допълнителна информация и професионален опит за учебен център Х.

Малките деца имат вродена способност бързо и лесно да възприемат езици. Helen Doron Early English използва тази гъвкавост и следва естествения процес на усвояване на майчиния език: английският се възприема с увереност и лекота. Разнообразните интерактивни дейност в час правят езика естествена част от живота на детето.

 

Методът на Х. насърчава забавлението и активното участие. Нашите деца започват да разбират и говорят английски с радост и жизненост, която рядко се среща в стандартната класна стая.

 

Стимулирането на естествената способност за учене чрез игра култивира детската креативност, въображение и желание за научаване на нови неща. С Helen Doron Early English децата научават, че ученето е лесна работа и този урок им е полезен до живот. Не по-малко важно е, че те заобичват езика, който говорят.

Изпрати съобщение
до учебен център Х.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ