Регистрирай се
verified
plus

Образователен център Ц. Школа, Курсове

София, България
Център "Грит" предлага: ●Летни занимания за деца от 7 до 12 години; ●Курсове по БЕЛ и математика за 7 клас; ●Подготовка за НВО за 4 клас; ●Забавна математика за 3 и 4 клас; ●Курсове по английски език; ●Индивидуални занятия за всички класове: БЕЛ, математика, английски език; ●Работилница по декоративно-приложно изкуство за начален курс.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1276 пъти
Посетители: 767
Последно онлайн: 25.08.17
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Литература - БЕЛ

още »
цена по договаряне

Уроци по Математика

още »
цена по договаряне

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Рисуване

още »
цена по договаряне

Уроци Начална педагогика

още »
цена по договаряне

Уроци по Български език

още »
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Образователен център Ц.
Допълнителна информация и професионален опит за Образователен център Ц.

Вдъхновяваме децата и променяме света като съхраняваме любопитството, подкрепяме креативността и развиваме критичното мислене.

 

Нашата мисия: Чрез различни образователни и занимателни дейности помагаме на малки и големи любопитковци да развият знания, умения и личностни качества, необходими за реализиране в свят, изпълнен с предизвикателства и непрекъснати промени, като ги стимулираме да мислят и действат творчески, системно и критично и да общуват уверено и позитивно.

 

В Център "Грит" работи екип от професионалисти с педагогическа квалификация, експертна компетентност и богат опит в своята област. Вярваме, че развитието се случва тогава, когато процесът на учене е активен и интерактивен и дава възможност за откривателство и приятни преживявания.

 

Обединяват ни нашите ценности и подходът на трите О-та: Образование, Общуване и Опит на практика.

Практиката ни е доказала, че този подход води до развитие на компетентности, които са предпоставка за успех в 21-ви век:
●комуникативност ●сътрудничество ●критично мислене ●инициативност ●креативна иновативност ●увереност ●емоционална интелигентност ●концентрация и упоритост ●гъвкавост и толерантност ●самостоятелност ●лидерство ●умения за учене през целия живот

Защото обичаме и вярваме в децата и искаме да им дадем най-доброто.

Изпрати съобщение
до Образователен център Ц.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ