Регистрирай се
5.0
image
0897 419 880
Изпрати съобщение
 
verified
plus
УЧИТЕЛИ БГ дава възможност на всички потребители
да се свързват безплатно до 20.04.2020 г.

Школа за изкуства Арт Джунгла Школа, Курсове

улица „Цар Асен I-ви“ 87, София, България map
0897 419 880
АРТ ДЖУНГЛАТА е място което насърчава желанието да направиш нещо сам, да успяваш да включиш своето въображение, да не се съмняваш в своите идеи, и да работиш със самочувствието, че можеш.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1221 пъти
Посетители: 718
Последно онлайн: 19.10.15
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Рисуване

още »
цена по договаряне

Уроци по Изобразително изкуство

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Школа за изкуства Арт Джунгла

Често нашите деца имат идеи, които ги карат да се чувстват добре, но понякога те не могат да намерят място,  време или материали за тяхното реализиране, после идеята се стопява и техният пламък на създаването угасва.За това ние създадохме АРТ ДЖУНГЛА, в която нашите подрастващи деца да могат да организират своите творчески планове.

 

Целта на проекта е, да развие креативното мислене на участниците, чрез представяне на голям брой възможности за решаване на една задача.

 

Работата с много различни техники и материали развива сръчност и самоувереност. Натрупват се пластични познания, развива се усет към визуалното, и не на последно място е много забавно. АРТ ДЖУНГЛА е хубав начин да прекараш няколко часа през които  да се сдобиеш с изделие създадено от твоите ръце.

 

АРТ ДЖУНГЛА е пространство на възможности и предложения, подвижно поле в което се зачитат желанията  и се поощрява експериментирането, търсенето на нестандартни решения, като неусетно се придобиват знания и умения. Развива се сръчността, сдобиваш се със самочувствие на създател.  Участниците придобиват самоувереност развиват самоуважение и създават здрави взаимоотношения и приятелства помежду си.

 

В Арт Джунглата ще проектираме, създаваме, рисуваме и майсторим: макети, кукли, картини, животинки, принцеси, коли, динозаври, планети, камиони, самолети, цветя, маски, играчки, бижута и други весели неща от: глина, плат, папиемаше, мъниста, брокат, картони, кашони, боички, тел, пера и други интересни неща.

Изпрати съобщение
до Школа за изкуства Арт Джунгла
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ