Регистрирай се
verified
plus

Школа за изкуства А. Школа, Курсове

София, България
А.ТА е място което насърчава желанието да направиш нещо сам, да успяваш да включиш своето въображение, да не се съмняваш в своите идеи, и да работиш със самочувствието, че можеш.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1317 пъти
Посетители: 763
Последно онлайн: 19.10.15
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Рисуване

още »
цена по договаряне

Уроци по Изобразително изкуство

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Школа за изкуства А.

Често нашите деца имат идеи, които ги карат да се чувстват добре, но понякога те не могат да намерят място,  време или материали за тяхното реализиране, после идеята се стопява и техният пламък на създаването угасва.За това ние създадохме А., в която нашите подрастващи деца да могат да организират своите творчески планове.

 

Целта на проекта е, да развие креативното мислене на участниците, чрез представяне на голям брой възможности за решаване на една задача.

 

Работата с много различни техники и материали развива сръчност и самоувереност. Натрупват се пластични познания, развива се усет към визуалното, и не на последно място е много забавно. А. е хубав начин да прекараш няколко часа през които  да се сдобиеш с изделие създадено от твоите ръце.

 

А. е пространство на възможности и предложения, подвижно поле в което се зачитат желанията  и се поощрява експериментирането, търсенето на нестандартни решения, като неусетно се придобиват знания и умения. Развива се сръчността, сдобиваш се със самочувствие на създател.  Участниците придобиват самоувереност развиват самоуважение и създават здрави взаимоотношения и приятелства помежду си.

 

В А.та ще проектираме, създаваме, рисуваме и майсторим: макети, кукли, картини, животинки, принцеси, коли, динозаври, планети, камиони, самолети, цветя, маски, играчки, бижута и други весели неща от: глина, плат, папиемаше, мъниста, брокат, картони, кашони, боички, тел, пера и други интересни неща.

Изпрати съобщение
до Школа за изкуства А.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ