Регистрирай се
5.0
image
029 818 611
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Работилничка Kornel4Kids Школа, Курсове

ул. „Любен Каравелов“ 22 , 1142 София, България map
до ул. Граф Игнатиев
029 818 611; 029 442 002
Kornel4Kids е приказно уютно място в центъра на София, което през седмицата е пъстра детска книжарница, а всяка събота се превръща във весела работилничка , която се радва на интерес от деца и родители. Децата научават различни техники, рисуват, творят. Неусетно развиват умения и показват таланти, а най-важното е че през цялото време се забавляват!
Място:
При обучаемия
Профилът е:
Прегледан: 976 пъти
Посетители: 529
Последно онлайн: 13.11.19
Преподавам Преподавам на Цена

Игри и занимания за деца

още »
8 лв.
60мин.

Уроци и курсове по Приложни изкуства

8 лв.
60мин.

Уроци по Рисуване

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Работилничка Kornel4Kids

Kornel4Kids е приказно уютно място в центъра на София, което през седмицата е пъстра детска книжарница, а всяка събота се превръща във весела работилничка , която се радва на интерес от деца и родители.

 

При нас ще намерите прекрасните книжки на издателство ФЮТ и не само, забавно-образователни игри, играчки, комплекти за творчески занимания на вашето дете. Нашата селекция е насочена специално да подпомогне родителите и учителите в нелекия процес по обучението и развитието на децата. Много държим на продуктите за ръчно творчество, образователните пъзели и игри, които подпомагат обучението под формата на игра, развиват талантите и заложбите на децата, целят да повишат самочувствието на всяко дете и увереността му в собствените способности.

 

Особено държим на артикулите в помощ на учителите, стремим се да осигурим разнообразни материали, подходящи за различни възрастови групи . Широката гама от тематични обучителни стикери, Вълшебно тесто за моделиране и останалите материали за творчество успешно се вписват и в учебните занимания. Неусетно и с интерес децата се научават да различават цветове, форми и размери, да броят, смятат, рисуват, творят. Развиват своята координация, логика, стратегическо мислене, фината моторика и креативност.

По време на съботните работилнички децата и техните родители заедно изработват собственоръчно различни предмети за декорация, научават различни техники и най-важното е, че се забавляват през цялото време. Повече за програмата можете на разберете в фейсбук страницата ни Cornelv4kids или в сайта ни: https://www.kornel4kids.com/content/6-rabotilnichki . Ако не можете да присъствате, възползвайте се от безплатните материали, идеите в блога и видеата, които ще ви помогнат да научите всичко това у дома си.

Със специалното си лично отношение към хората и безкомпромисно качество на продуктите осигуряваме високо ниво на обслужване за всеки клиент.

Галерия на Работилничка Kornel4Kids
Изпрати съобщение
до Работилничка Kornel4Kids
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ