Регистрирай се
verified
plus

Работилничка K. Школа, Курсове

София, България
K. е приказно уютно място в центъра на София, което през седмицата е пъстра детска книжарница, а всяка събота се превръща във весела работилничка , която се радва на интерес от деца и родители. Децата научават различни техники, рисуват, творят. Неусетно развиват умения и показват таланти, а най-важното е че през цялото време се забавляват!
Място:
При обучаемия
Профилът е:
Прегледан: 1245 пъти
Посетители: 656
Последно онлайн: 09.06.20
Преподавам Преподавам на Цена

Игри и занимания за деца

още »
8 лв.
60мин.

Уроци и курсове по Приложни изкуства

8 лв.
60мин.

Уроци по Рисуване

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Работилничка K.

K. е приказно уютно място в центъра на София, което през седмицата е пъстра детска книжарница, а всяка събота се превръща във весела работилничка , която се радва на интерес от деца и родители.

 

При нас ще намерите прекрасните книжки на издателство ФЮТ и не само, забавно-образователни игри, играчки, комплекти за творчески занимания на вашето дете. Нашата селекция е насочена специално да подпомогне родителите и учителите в нелекия процес по обучението и развитието на децата. Много държим на продуктите за ръчно творчество, образователните пъзели и игри, които подпомагат обучението под формата на игра, развиват талантите и заложбите на децата, целят да повишат самочувствието на всяко дете и увереността му в собствените способности.

 

Особено държим на артикулите в помощ на учителите, стремим се да осигурим разнообразни материали, подходящи за различни възрастови групи . Широката гама от тематични обучителни стикери, Вълшебно тесто за моделиране и останалите материали за творчество успешно се вписват и в учебните занимания. Неусетно и с интерес децата се научават да различават цветове, форми и размери, да броят, смятат, рисуват, творят. Развиват своята координация, логика, стратегическо мислене, фината моторика и креативност.

По време на съботните работилнички децата и техните родители заедно изработват собственоръчно различни предмети за декорация, научават различни техники и най-важното е, че се забавляват през цялото време. Повече за програмата можете на разберете в фейсбук страницата ни Cornelv4kids или в сайта ни: www.*** 6-rabotilnichki . Ако не можете да присъствате, възползвайте се от безплатните материали, идеите в блога и видеата, които ще ви помогнат да научите всичко това у дома си.

Със специалното си лично отношение към хората и безкомпромисно качество на продуктите осигуряваме високо ниво на обслужване за всеки клиент.

Галерия на Работилничка K.
Работилничка K.
Работилничка K.
Работилничка K.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Работилничка K.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Уроци по Английски за деца
Уроци по Испански София
Сахаджа Йога
Балетна школа София финес
Частна детска ясла София Бъкстон
Курс по Електротехника
Предлагам частни уроци по Френски
Курсове Счетоводство
Индивидуални уроци по Плуване за деца
Народни хора клубове
Кик Бокс жени
Зумба танци Бургас
Учител по Химия
Уроци по Плуване за деца в Пловдив
Тренировки по Тенис на корт в Бургас
Йога в Русе
Школа по Математика Плевен
Немски език за начинаещи онлайн
Индивидуално обучение по Немски език
Китайски език ЮЗУ
Клипове уроци по уличен
Английски 2 клас
Уроци Немски език
Уроци по Физика за 10 клас
Учител по Математика Люлин
Руски език предлага вечерен курс
Детски Футболни школи
Частна детска градина София горна Баня
Индивидуални курсове по Английски език
Френски език за начинаещи онлайн
Народни танци за начинаещи Шумен
Кик Бокс Бургас
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ