Register
verified
plus

Работилничка K. Course, academy

София, България
K. е приказно уютно място в центъра на София, което през седмицата е пъстра детска книжарница, а всяка събота се превръща във весела работилничка , която се радва на интерес от деца и родители. Децата научават различни техники, рисуват, творят. Неусетно развиват умения и показват таланти, а най-важното е че през цялото време се забавляват!
Place:
Student's place
Profile is:
Views: 1146 times
Visitors: 619
Last online: 09.06.20
I teach Teaching Price

Games and activities for children

още »
8 lv.
60min.

Applied arts lessons

8 lv.
60min.

Painting lessons

още »
price negotiable
Additional information and experience за Работилничка K.

K. е приказно уютно място в центъра на София, което през седмицата е пъстра детска книжарница, а всяка събота се превръща във весела работилничка , която се радва на интерес от деца и родители.

 

При нас ще намерите прекрасните книжки на издателство ФЮТ и не само, забавно-образователни игри, играчки, комплекти за творчески занимания на вашето дете. Нашата селекция е насочена специално да подпомогне родителите и учителите в нелекия процес по обучението и развитието на децата. Много държим на продуктите за ръчно творчество, образователните пъзели и игри, които подпомагат обучението под формата на игра, развиват талантите и заложбите на децата, целят да повишат самочувствието на всяко дете и увереността му в собствените способности.

 

Особено държим на артикулите в помощ на учителите, стремим се да осигурим разнообразни материали, подходящи за различни възрастови групи . Широката гама от тематични обучителни стикери, Вълшебно тесто за моделиране и останалите материали за творчество успешно се вписват и в учебните занимания. Неусетно и с интерес децата се научават да различават цветове, форми и размери, да броят, смятат, рисуват, творят. Развиват своята координация, логика, стратегическо мислене, фината моторика и креативност.

По време на съботните работилнички децата и техните родители заедно изработват собственоръчно различни предмети за декорация, научават различни техники и най-важното е, че се забавляват през цялото време. Повече за програмата можете на разберете в фейсбук страницата ни Cornelv4kids или в сайта ни: www.*** 6-rabotilnichki . Ако не можете да присъствате, възползвайте се от безплатните материали, идеите в блога и видеата, които ще ви помогнат да научите всичко това у дома си.

Със специалното си лично отношение към хората и безкомпромисно качество на продуктите осигуряваме високо ниво на обслужване за всеки клиент.

Gallery на Работилничка K.
Работилничка K.
Работилничка K.
Работилничка K.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Работилничка K.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ