verified
plus

Полина Ц. Учител

София, България
Индивидуални онлайн уроци по италиански език (в Zoom, Microsoft Teams, Skype и др.) по комуникативния метод на обучение, в позитивна и спокойна атмосфера.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Италиански език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 556 пъти
Посетители: 332
Последно онлайн: 15.01.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Италиански език

5 - 8 клас
9 - 12 клас
Възрастни
още »
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
20 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Италианска филология (Методика на чуждоезиковото обучение) Магистър 2002
Допълнителна информация и професионален опит за Полина Ц.

Предлагам индивидуални онлайн уроци по италиански език, като учебната програма, която изготвям, е съобразена с конкретните потребности, цели и мотивация на обучавания и времето, с което той разполага.

 

Преподавам както на възрастни, които учат езика за удоволствие, работа или придобиване на ниво, така и на ученици, имащи нужда от помощ и подкрепа при усвояване на материала и при подготовка за контролни работи и тестове.

 

Обучението е по най-новите учебници в електронен вариант, но ако предпочитате, можем да използваме и хартиените версии или други учебници, по които вече сте започнали да учите. 

 

В спокойна и позитивна атмосфера ще развиваме заедно всички чуждоезикови умения (слушане, четене, писане и говорене), като акцентирам върху италиански език за комуникация.

 

Използвам разнообразни съвременни техники на преподаване и усвояване, в комбинация с традиционните. Предлагам специално подбрани автентични текстове и интересни аудио-визуални материали, интерактивни упражнения, ролеви игри и др. Ученето е по-лесно и ефективно в приятна, спокойна и забавна среда и когато не е твърде натоварващо, затова подхождам с разбиране и търпение към всеки обучаван и се съобразявам с неговото индивидуално ниво и темпо на усвояване на нов материал. 

 

Обучението се провежда онлайн, в удобно за обучавания време - между 8,30 и 20,30 ч. 

 

Можете да се свържете с мен, като изпратите съобщение в сайта или на имейл ***@*** както и по телефона на тел: *** , за да обсъдим различни възможности и варианти за обучение.  

Изпрати съобщение
до Полина Ц.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ