verified
plus

Полина Ц. Tutor

София, България
Индивидуални онлайн уроци по италиански език (в Zoom, Microsoft Teams, Skype и др.) по комуникативния метод на обучение, в позитивна и спокойна атмосфера.
Place:
Online
Teaching language:
English
Bulgarian
Italian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 559 times
Visitors: 335
Last online: 15.01.24
Преподава по Teaching Price

Italian lessons and courses

grade 5 - 8
grade 9 - 12
Adults
още »
Beginners
Mid level
Advanced
20 lv.
45min.
Education City Specialty Degree Class
СУ "Св. Климент Охридски" София Италианска филология (Методика на чуждоезиковото обучение) Магистър 2002
Additional information and experience за Полина Ц.

Предлагам индивидуални онлайн уроци по италиански език, като учебната програма, която изготвям, е съобразена с конкретните потребности, цели и мотивация на обучавания и времето, с което той разполага.

 

Преподавам както на възрастни, които учат езика за удоволствие, работа или придобиване на ниво, така и на ученици, имащи нужда от помощ и подкрепа при усвояване на материала и при подготовка за контролни работи и тестове.

 

Обучението е по най-новите учебници в електронен вариант, но ако предпочитате, можем да използваме и хартиените версии или други учебници, по които вече сте започнали да учите. 

 

В спокойна и позитивна атмосфера ще развиваме заедно всички чуждоезикови умения (слушане, четене, писане и говорене), като акцентирам върху италиански език за комуникация.

 

Използвам разнообразни съвременни техники на преподаване и усвояване, в комбинация с традиционните. Предлагам специално подбрани автентични текстове и интересни аудио-визуални материали, интерактивни упражнения, ролеви игри и др. Ученето е по-лесно и ефективно в приятна, спокойна и забавна среда и когато не е твърде натоварващо, затова подхождам с разбиране и търпение към всеки обучаван и се съобразявам с неговото индивидуално ниво и темпо на усвояване на нов материал. 

 

Обучението се провежда онлайн, в удобно за обучавания време - между 8,30 и 20,30 ч. 

 

Можете да се свържете с мен, като изпратите съобщение в сайта или на имейл ***@*** както и по телефона на тел: *** , за да обсъдим различни възможности и варианти за обучение.  

Изпрати съобщение
до Полина Ц.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ