Регистрирай се
verified
plus

Онлайн платформа Д. Школа, Курсове

София, България
Д. е платформа за индивидуални онлайн уроци, където всеки ученик избира предмета, темата и времето за провеждане на урока. По този начин гарантираме, че уроците, които се провеждат, са изцяло съобразени с желанията и нуждите на ученика и дават възможност на всеки обучаващ се да получи максимално точна и полезна помощ от неговия учител.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 964 пъти
Посетители: 567
Последно онлайн: 30.11.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Литература - БЕЛ

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Математика

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Английски език

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Химия

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Биология

още »
цена по договаряне

Уроци по Български език

още »
цена по договаряне

Уроци по Български език

15 лв.
60мин.

Уроци по Математика

15 лв.
60мин.
Допълнителни характеристики на Онлайн платформа Д.
Допълнителна информация и професионален опит за Онлайн платформа Д.

Бъди по-умен от твоите източници :)  


Д.

Кои сме ние?

- Ние сме учители, практици и дигитални ентусиасти. Мисията ни е да предадем знания и умения на нашите ученици, които да подготвим по най-добрия начин за предстоящите им академични и житейски предизвикателства.

Какво е Д.?

- Д. е платформа за индивидуални онлайн уроци, където учениците задават посоката. Всеки ученик избира предмета, темата и времето на провеждане на урока. По този начин гарантираме, че уроците, които се провеждат, са изцяло съобразени с желанията и нуждите на ученика и дават възможност на всеки обучаващ се да получи максимално точна и полезна помощ от неговия учител.

Каква е визията ни?

- Ние от Д. вярваме, че всеки ученик е индивидуален и такъв трябва да бъде подходът към обучението му. Поради тази причина уроците, които подготвяме са съобразени със специфичните нужди на всеки ученик.Ходът на урока е структуриран в три стъпки, чрез които ученикът поетапно да усвои и приложи наученото. Уводната част на всеки урок, проверява основата на ученика и текущите знания. В същинската част се преподава нов материал В изходните две части (проверка на усвоените знания и педагогическият анализ) ученикът има възможност да демонстрира и упражни наученото.

На кого помагаме?

- Д. е тук за да помогне на всеки ученик между 1-12 клас, който има нужда от индивидуална помощ, за да разгърне потенциала си.

Защо Д.?

- Живеем във време, в което е изключително важно да бъдем конкурентноспособни и независими. Д. подготвя учениците не само за конкретни предмети в училище или изпити, които им предстоят, но и за дигиталната комуникация и дистанционните практики на съвременното общество.


Какви са ползите за вас?
- Уроци отвсякъде и по всяко време;
- Възможност за родителя да присъства на урока и да бъде в непрестанен контакт с нас по отношение на активността на ученика;
- Достъп до професионални учители от цялата страна;
- Индивидуален подход към всеки ученик, съобразен с уменията и предпочитанията му за обучение.

Изпрати съобщение
до Онлайн платформа Д.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ