Register
5.0
image
0899 126 361
Изпрати съобщение
 
platinum
verified
plus

Онлайн платформа "Домашна Академия" Course, academy

София, България map
0899 126 361
Домашна Академия е платформа за индивидуални онлайн уроци, където всеки ученик избира предмета, темата и времето за провеждане на урока. По този начин гарантираме, че уроците, които се провеждат, са изцяло съобразени с желанията и нуждите на ученика и дават възможност на всеки обучаващ се да получи максимално точна и полезна помощ от неговия учител.
Place:
Online
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 756 times
Visitors: 460
Last online: 21.10.20
I teach Teaching Price

Literature lessons

още »
30 lv.
60min.

Maths lessons

още »
30 lv.
60min.

English lessons

още »
30 lv.
60min.

Chemistry lessons

още »
30 lv.
60min.

Биология lessons

още »
price negotiable

Bulgarian language lessons

още »
price negotiable

Bulgarian language lessons

15 lv.
60min.

Maths lessons

15 lv.
60min.
Extra skills на Онлайн платформа "Домашна Академия"
Additional information and experience за Онлайн платформа "Домашна Академия"

Бъди по-умен от твоите източници :)  


ДОМАШНА АКАДЕМИЯ

Кои сме ние?

- Ние сме учители, практици и дигитални ентусиасти. Мисията ни е да предадем знания и умения на нашите ученици, които да подготвим по най-добрия начин за предстоящите им академични и житейски предизвикателства.

Какво е Домашна Академия?

- Домашна Академия е платформа за индивидуални онлайн уроци, където учениците задават посоката. Всеки ученик избира предмета, темата и времето на провеждане на урока. По този начин гарантираме, че уроците, които се провеждат, са изцяло съобразени с желанията и нуждите на ученика и дават възможност на всеки обучаващ се да получи максимално точна и полезна помощ от неговия учител.

Каква е визията ни?

- Ние от Домашна Академия вярваме, че всеки ученик е индивидуален и такъв трябва да бъде подходът към обучението му. Поради тази причина уроците, които подготвяме са съобразени със специфичните нужди на всеки ученик.Ходът на урока е структуриран в три стъпки, чрез които ученикът поетапно да усвои и приложи наученото. Уводната част на всеки урок, проверява основата на ученика и текущите знания. В същинската част се преподава нов материал В изходните две части (проверка на усвоените знания и педагогическият анализ) ученикът има възможност да демонстрира и упражни наученото.

На кого помагаме?

- Домашна Академия е тук за да помогне на всеки ученик между 1-12 клас, който има нужда от индивидуална помощ, за да разгърне потенциала си.

Защо Домашна Академия?

- Живеем във време, в което е изключително важно да бъдем конкурентноспособни и независими. Домашна Академия подготвя учениците не само за конкретни предмети в училище или изпити, които им предстоят, но и за дигиталната комуникация и дистанционните практики на съвременното общество.


Какви са ползите за вас?
- Уроци отвсякъде и по всяко време;
- Възможност за родителя да присъства на урока и да бъде в непрестанен контакт с нас по отношение на активността на ученика;
- Достъп до професионални учители от цялата страна;
- Индивидуален подход към всеки ученик, съобразен с уменията и предпочитанията му за обучение.

Изпрати съобщение
до Онлайн платформа "Домашна Академия"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ