verified
plus

Езиков център за деца "IBL English Academy" Школа

София, България
Ние сме мотивирани млади хора, които обичат работата си – да прекарват време с децата, да общуват с тях, да ги провокират да си задават сами въпроси и да ги мотивират да търсят отговорите за тях. За нас обучението, възпитанието и приятелското отношение вървят ръка за ръка. Ние вярваме, че всяко дете има потенциал, който се нуждае от поощряваща индивидуалното развитие атмосфера.
Място:
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Профилът е:
Прегледан: 2611 пъти
Посетители: 1084
Последно онлайн: 18.12.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 годишни
още »
9 - 12 годишни
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Езиков център за деца "IBL English Academy"
Предучилищна подг.
Начално училище
Допълнителна информация и професионален опит за Езиков център за деца "IBL English Academy"

Една от основните ни цели е да изградим умения у детето, с които да разгръща своята инициативност и самостоятелност, когато е необходимо да взима само решения.

Позовавайки се на метода – Активно обучение (Inquiry based learning), ние целим не просто децата да усвоят чужд език, но да си изработят стратегии за справяне с различни задачи от всяко естество. Държим те да изпълняват зададените активности, но още по-важно е за тях, да знаят защо го правят.

За да изградим успешни и позитивни личности е нужно да работим в екип с вас – мили родители. Да очертаем заедно рамките на нашите изисквания, да посрещнем индивидуалните нужди на всяко дете и да придадем позитивен тон на целия процес на обучение. А когато не сте сигурни как да подходите, ние сме насреща – нали сме един екип!

 

– 80 Кои са нашите нива?

Happy Kids – 50 мин (2 пъти в седмицата)

Това ниво е подходящо за деца, на които им предстои да се подготвят за училище. Очертаваме рамки на децата – какво се изисква от тях и как да се справят с поставените задачите, а в същото време, чрез игровия подход, правим плавен преход към следващата важна стъпка, която им предстои – ролята на ученика!

По време на курса:

Развиваме четирите езикови умения – слушане, четене, писане и говорене;Развиваме уменията на децата да разбират и следват кратки инструкции;Развиваме умението да разпознава, повтаря, чете и изговаря кратки фрази, които са част от обучителната програма;Развиваме концепцията за образуването на думи – всяка буква има определен звук, а събирайки ги заедно се формира думата. Така поставяме и основата заразбирането – свързаните думи образуват изречения, а свързаните изречения – кратък текст;Развиваме фината моторика на децата, чрез различни дейности  -hands on activities – вярваме, че децата опознават света чрез игри и преживявания, които им носят позитивни усещания. Идеален начин за развитие на фината моторика е да докосват различни текстури и да прецизират по-добре движенията си чрез забавни активности.Насърчаваме общуването на английски език между децата в групата.

Happy starters – 70 мин (2 пъти в седмицата)

Това ниво е подходящо за деца, които са 1-2 клас. Потапяме децата в един различен свят – свят, в който близките до тях теми и въпроси са представени изцяло на английски език. Напътстваме ги и мотивираме те сами да стигат до въпросите и отговорите, които ги вълнуват. Изграждаме позитивна, приятелска среда,  в която всеки може да сподели емоциите си и темите, които го вълнуват.

По време на курса:

Развиваме четирите езикови умения – слушане, четене, писане и говорене;Насърчаваме децата сами да изписват по-прости думи и фрази,  които нямат специфични особености;Насърчаваме децата сами да прочитат вече познати думи и кратки текстове;Мотивираме и окуражаваме децата да упражняват и развиват говорните си умения чрез различни ролеви игри;Развиваме у децата умението да слушат с разбиране и да задават въпроси;Разгръщаме няколко проекта на теми близки и интересни за децата. Целта е да затвърдят наученото и да съчетаят креативността и любознателността си в едно;Развиваме критичното мислене у децата, чрез поставяне на различни казуси и ги насърчаваме сами да взимат решения от различен характер (problem solving skills).

Happy students мин (2 пъти в седмицата)

Това ниво е подходящо за деца 3-4 клас. Те са вече с изградени училищни навици, знаещи и разбиращи какви са техните задължения в процеса на обучение. Това не означава,  обаче, че изучаването на Английски език ще бъде еднообразно и механично действие. Напротив – използваме именно самостоятелността на децата, тяхното критично мислене, за да им представим красотата на Английския език и удоволствието от това да общуват помежду си само на английски език – да се изразяват свободно, да поставят сами темите, които искат да бъдат разисквани. Отново има игри, специално подбрани за тяхната възраст и интереси.

По време на курса:

Мотивираме децата да се изразяват на английски с кратки диалози;Пишат самостоятелно структурирани текстове с различни параграфи;Прочитат кратки книги, като се подпомагат да дискутират текста и да задават въпроси;Слушат с разбиране по – дълги текстове;Работят върху различни проекти – самостоятелни и групови;Разиграват различни ситуации от тяхното ежедневие и разискват казуси, свързани с тях.

Reading Club ( 1 път в седмицата )

Клубът по четене е подходящ за всички деца на възраст между 7 и 9 години, които имат нужда да практикуват умението си да четат или просто обичат да се потапят в света на приказките, използвайки английски език. Децата ще могат да обогатяват речевия си запас, да практикуват слушане с разбиране и дискусия върху поставени теми. Много ролеви игри и забавления съпътстват часовете ни, в които се запознаваме с различни герои от познати и непознати приказки. Децата се пренасят в свят,  в който ще могат да съпреживеят емоциите на различните  приказни герои,  изиграват техните роли, упражнявайки и артистичните си заложби. Ще имат възможност да развият критичното си мислене и да изразяват мнението си по въпросите, които ги вълнуват. Чрез метода на активното обучение, който поставя децата в центъра на обучителния процес, децата ще имат възможност да предизвикват себе си, като задействат най-силно мотивиращия си механизъм – любопитство. Чрез предварително подготвени материали, които акцентират върху анализа, синтеза и оценяването, ще имат възможност да вникнат в дълбочината на текста и да помислят какво още искат да научат и разберат по дадена тема. Любовта към четенето и книгите се заражда още от ранна детска възраст, а ние имаме приятната задача да поддържаме пламъка и страстта, с които децата да искат да научават нови неща и сами да избират литературата, която ги вълнува. 

Важно!!! Всички деца, които искат да бъдат част от Клуба по четене е необходимо да бъдат предварително записани, поне 3 дни по-рано. Не е задължително да се заплаща годишна такса.

Галерия на Езиков център за деца "IBL English Academy"
Езиков център за деца
Езиков център за деца
Езиков център за деца
Езиков център за деца
Езиков център за деца
Езиков център за деца
Езиков център за деца

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езиков център за деца "IBL English Academy"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Курс за Компютърна грамотност
Латиноамерикански танци
Уроци по Биология за 10 клас
Курсове за Маникюр Благоевград
Народни танци Варна
Кик Бокс Бургас
Курс Испански език Варна
Частни уроци по Испански Бургас
Английски език b1
Уроци по Математика за 6 клас
История на България за кандидат студенти
Курс по Английски София
Уроци по Плуване за деца в София
Уроци по Български за чужденци
Частни уроци по Биология Смолян
Частна детска ясла София Дружба
Курс по Декупаж
Икономическа География
Френски за деца
Курс по Италиански
Как да науча Немски език
Индивидуални курсове по Английски
Частни уроци по Английски език Шумен
Уроци по Немски online
Плуване стилове
Тренировки по Тенис на корт в Бургас
Уроци по Музика за 4 клас
Урок по Английски за деца
Модерен Балет София възрастни
Матура по БЕЛ за 12 клас
Уроци по Френски език Стара Загора
Тестове Физика
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ