Регистрирай се
verified
plus

Надежда М. Учител

София, България
Учител по пиано и солфеж в град София.
Място:
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Български език
Руски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 305 пъти
Посетители: 177
Последно онлайн: 27.08.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Пиано

още »
цена по договаряне

Уроци по Солфеж

още »
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
ВМПИ Пловдив Музикална педагогика Магистър 1987
Допълнителна информация и професионален опит за Надежда М.

Всеки родител иска най-доброто за детето си. Аз, като преподавател по пиано и солфеж искам същото. С моята помощ можете да осигурите възможности за формиране на творчески личности с широка обща култура и съвременна ценностна система.

Моето посвещение е, че повече от тридесет години предоставям съвременни професионални педагогически услуги, насочени към организиране на свободното време на децата и младите хора и тяхното естетическо възпитание чрез средствата на музиката.

Работата ми е ориентирана към развитието на личността на детето, към развитието на неговата индивидуалност. Прилагам творчески подход към всяко дете за развитие на индивидуалните му способности и талант, формиране на свободна, творческа и конкретна личност, подготвена за участие в обществените промени.

  

ОБУЧЕНИЕ ПО ПИАНО

Обучението е насочено към децата от всички възрасти над 5 години. Часовете се провеждат индивидуално в зависимост от способностите, възможностите и потребностите на ученика. В учебната програма е включен материал, с овладяването на който се цели учениците да придобият основни инструментално-изпълнителски умения и навици за солово изпълнение на музикална литература за пиано от различни музикално-исторически епохи и жанрове.

В часовете по пиано ученикът се научава не само да свири, а и се възпитават качества, открояващи го от другите: личностни качества като памет, логическо мислене, постоянство, трудолюбие, упоритост, самочувствие; музикално-естетически вкус; музикално-художествени умения, музикална култура, изпълнителска и сценична рутина. Срещите с публиката са истински празник за децата и те са щастливи. А тяхното щастие и удовлетворение от творческата изява са най-истинската награда за труда им.

Заниманията се провеждат в дома на ученика или в НЧ „Акад. Андрей Стоянов-2003 г.“.

 

ОБУЧЕНИЕ ПО СОЛФЕЖ

Обучението е предвидено за деца, изучаващи музикален инструмент или пеене. Учебната програма по солфеж има за цел да развие музикалните способности на учениците и да формира различните категории и типове слух: мелодичен, хармоничен, полифоничен, тембров; да активизира метроритмичното чувство и вътрешния слух, да разшири обема и трайността на музикалната памет. Музикално-слуховото развитие на учениците, постигнато чрез обучението по солфеж, се явява необходима предпоставка за учебната работа по специалните и музикално-теоретични дисциплини.

Заниманията са организирани веднъж седмично в групи до дванадесет деца в зависимост от възрастта, знанията и уменията и свободното им време. Провеждат в НЧ „Акад. Андрей Стоянов-2003 г.“.

 

ПРОГРАМА „В СВЕТА НА МУЗИКАТА”

В програмата са предвидени занимания, целящи запознаване с елементите на музиката и с инструмента пиано. Обучението е насочено към развитие на музикалните спообности, придобиване на навици за музициране и слушане на музика. Целта е активно участие в творчески процес, приобщаване към света на красивото и мотивиране за занимание с музика.

Програмата е насочена към деца на четири и пет годишна възраст и техните родители, за които музикалното развитие на детето им е изключителен приоритет.

Заниманията са организирани два пъти седмично от 17,30 ч. до 18,30 ч. в групи до дванадесет деца. Провеждат се в НЧ „Акад. Андрей Стоянов-2003 г.“, намиращо се на ул. „Искър“ № 62.

Изпрати съобщение
до Надежда М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ