verified

Надежда М. Tutor

София, България
Учител по пиано и солфеж в град София.
Place:
Student's place
Public place
Teaching language:
Bulgarian
Russian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 807 times
Visitors: 477
Last online: 12.03.24
Преподава по Teaching Price

Piano lessons

Preschool
grade 1 - 4
grade 5 - 8
още »
grade 9 - 12
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
price negotiable

Solfeggio lessons

grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
още »
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
price negotiable
Education City Specialty Degree Class
ВМПИ Пловдив Музикална педагогика Магистър 1987
Additional information and experience за Надежда М.

Всеки родител иска най-доброто за детето си. Аз, като преподавател по пиано и солфеж искам същото. С моята помощ можете да осигурите възможности за формиране на творчески личности с широка обща култура и съвременна ценностна система.

Моето посвещение е, че повече от тридесет години предоставям съвременни професионални педагогически услуги, насочени към организиране на свободното време на децата и младите хора и тяхното естетическо възпитание чрез средствата на музиката.

Работата ми е ориентирана към развитието на личността на детето, към развитието на неговата индивидуалност. Прилагам творчески подход към всяко дете за развитие на индивидуалните му способности и талант, формиране на свободна, творческа и конкретна личност, подготвена за участие в обществените промени.

  

ОБУЧЕНИЕ ПО ПИАНО

Обучението е насочено към децата от всички възрасти над 5 години. Часовете се провеждат индивидуално в зависимост от способностите, възможностите и потребностите на ученика. В учебната програма е включен материал, с овладяването на който се цели учениците да придобият основни инструментално-изпълнителски умения и навици за солово изпълнение на музикална литература за пиано от различни музикално-исторически епохи и жанрове.

В часовете по пиано ученикът се научава не само да свири, а и се възпитават качества, открояващи го от другите: личностни качества като памет, логическо мислене, постоянство, трудолюбие, упоритост, самочувствие; музикално-естетически вкус; музикално-художествени умения, музикална култура, изпълнителска и сценична рутина. Срещите с публиката са истински празник за децата и те са щастливи. А тяхното щастие и удовлетворение от творческата изява са най-истинската награда за труда им.

Заниманията се провеждат в дома на ученика или в НЧ „Акад. Андрей Стоянов-2003 г.“.

 

ОБУЧЕНИЕ ПО СОЛФЕЖ

Обучението е предвидено за деца, изучаващи музикален инструмент или пеене. Учебната програма по солфеж има за цел да развие музикалните способности на учениците и да формира различните категории и типове слух: мелодичен, хармоничен, полифоничен, тембров; да активизира метроритмичното чувство и вътрешния слух, да разшири обема и трайността на музикалната памет. Музикално-слуховото развитие на учениците, постигнато чрез обучението по солфеж, се явява необходима предпоставка за учебната работа по специалните и музикално-теоретични дисциплини.

Заниманията са организирани веднъж седмично в групи до дванадесет деца в зависимост от възрастта, знанията и уменията и свободното им време. Провеждат в НЧ „Акад. Андрей Стоянов-2003 г.“.

 

ПРОГРАМА „В СВЕТА НА МУЗИКАТА”

В програмата са предвидени занимания, целящи запознаване с елементите на музиката и с инструмента пиано. Обучението е насочено към развитие на музикалните спообности, придобиване на навици за музициране и слушане на музика. Целта е активно участие в творчески процес, приобщаване към света на красивото и мотивиране за занимание с музика.

Програмата е насочена към деца на четири и пет годишна възраст и техните родители, за които музикалното развитие на детето им е изключителен приоритет.

Заниманията са организирани два пъти седмично от 17,30 ч. до 18,30 ч. в групи до дванадесет деца. Провеждат се в НЧ „Акад. Андрей Стоянов-2003 г.“, намиращо се на ул. „Искър“ № 62.

Изпрати съобщение
до Надежда М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ