Регистрирай се
4.6
image
0884 151 304
Изпрати съобщение
Рейтинг 1.0 от 1 потребител
gold
verified
plus

Музикално студио "Pro Singing Studio" Школа, Курсове

ул. „Цар Симеон“ 56 , 1202 София, България map
Трамвай, 20, 21 / Метро станция Сердика / Тролей 9
0884 151 304
PRO SINGING STUDIO предлага професионално обучение по ПОП, ДЖАЗ И ОПЕРНО ПЕЕНЕ, ПИАНО, СОЛФЕЖ И МУЗИКАЛНА ТЕОРИЯ, на живо и он лайн, целогодишно и за всяка възраст. Наша мисия и цел са да обучим цялостни музиканти - певци и инструменталисти, които да са подготвени вокално, инструментално, теоретично и артистично.
Място:
Онлайн
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 794 пъти
Посетители: 422
Последно онлайн: 04.10.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Поп пеене

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Пиано

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Солфеж

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Теория на музиката

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Оперно пеене

още »
40 лв.
60мин.

Уроци по Джаз пеене

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Китара

още »
30 лв.
60мин.
Допълнителна информация и професионален опит за Музикално студио "Pro Singing Studio"

PRO SINGING STUDIO предлага професионално обучение по ПОП, ДЖАЗ И ОПЕРНО ПЕЕНЕ, ПИАНО, СОЛФЕЖ И МУЗИКАЛНА ТЕОРИЯ, целогодишно и за всяка възраст. ЗАПИСВАНЕТО МОЖЕ ДА СТАВА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, С ПРЕДХОДНО ПРОСЛУШВАНЕ – УРОК. ПЛАНОВЕ НА ОБУЧЕНИЕ С РАЗЛИЧНА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА УЧЕБНИЯ ЧАС И ЧЕСТОТА НА ПОСЕЩЕНИЕ. ЗАКРИТИ И ОТКРИТИ КОНЦЕРТИ, МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ, ЛЕКЦИИ, ПОДГОТОВКА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ И УЧАСТИЕ В ПЕВЧЕСКИ ТЕЛЕВИЗИОННИ ФОРМАТИ И КОНКУРСИ.

 

ПОП ПЕЕНЕ

Изучават се:

- АНАТОМИЯ И НАЧИНА ПО КОЙТО ФУНКЦИОНИРА ДИХАТЕЛНИЯ И ПЕВЧЕСКИЯ АПАРАТ
- РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ДИШАНЕ И ОВЛАДЯВАНЕ НА ОПТИМАЛНОТО "ПЪЛНО ДИШАНЕ"
- ПРАВИЛНА СТОЙКА
- РАБОТА ВЪРХУ "СРЕДНИЯ ГЛАС"
- РAБOTA ВЪРХУ СМЕСВАНЕТО НА "ГЪРЛЕН" И "ГЛАВОВ" ГЛАС
- РАЗШИРЯВАНЕ НА ДИАПАЗОНА
- ИНТЕРПРЕТАЦИЯ - ТЪРСЕНЕ НА ИНДИВИДУАЛНО ЗВУЧЕНЕ
- ИМПРОВИЗАЦИЯ
- МИКРОФОННА ТЕХНИКА
- СЦЕНИЧНО ПОВЕДЕНИЕ, ДВИЖЕНИЕ НА СЦЕНА И ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ПУБЛИКАТА
- ОВЛАДЯВАНЕ НА СЦЕНИЧНА ТРЕСКА - ТЕХНИКИ
- ХИГИЕНА НА ГЛАСА  

 

ПИАНО

ПО-ГОЛЕМИТЕ НАПРЕДВАТ ПО-БЪРЗО, ПО-МАЛКИТЕ УСВОЯВАТ ПО-ЛЕСНО! Доказано е, че децата-инструменталисти развиват по-висока интелигентност.
Това се дължи на факта, че научават математически подредения език на нотите.
В света на музиката, детето развива своята сетивност и съзрява емоционално по-бързо.
Свиренето на ПИАНО се отразява изключително добре на координацията – очи, ръце, крака, които натискат педалите.

Още ползи:

- РАЗВИВА ЧУВСТВО ЗА РИТЪМ
- ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО - УКРЕПВА ИМУННАТА СИСТЕМА - НАМАЛЯВА СТРЕСА - ПСИХИЧЕСКИ КОМФОРТ
- СЪЗДАВА УВЕРЕНОСТ - РАЗВИВА КОНЦЕНТРАЦИЯТА И ПАМЕТТА - ЛЕСНО УЧЕНЕ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ - ПОЛЗВАНЕ НА ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МОЗЪКА
- РАЗВИВА ХАРМОНИЧНО ДВЕТЕ МОЗЪЧНИ ПОЛУКЪЛБА - ТЕРАПИЯ СРЕЩУ ЗАЕКВАНЕ И АУТИЗЪМ - ПРЕВЕНЦИЯ СРЕЩУ АЛЦХАЙМЕР ПРИ ВЪЗРАСТНИ  

 

СОЛФЕЖ И МУЗИКАЛНА ТЕОРИЯ

ВСИЧКО ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ КОЛКОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО, ТОЛКОВА ИНТЕРЕСНО И ЗАБАВНО

Тази специалност засяга всички, които имат по-високи и сериозни цели в музиката и е неотменна част от обучението, а после и в практиката на всеки певец и инструменталист.
- За начинаещи или за тези, които искат да попълнят пропуски в обучението си и тези, които искат да направят музицирането си по-осъзнат процес.
- За кандидати в музикални училища, академии и университети, където солфежа и теорията са задължителни изпити.
Обучението по СОЛФЕЖ цели да развие вътрешния слух и памет, чувство за ритъм, лад, четене по ноти, музикална нотация, докато МУЗИКАЛНАТА ТЕОРИЯ запознава с основни понятия и термини – ритъм, хармония, мелодия, структура, форма, тембър…

 


ОСНОВАТЕЛ И ПРЕПОДАВАТЕЛ: Милена Иванова - ПОП ПЕЕНЕ, ПИАНО, СОЛФЕЖ И ТЕОРИЯ

https://www.facebook.com/MilenaSlavyanovaIvanova/

Mилена Иванова завършва средното си образование в Националното Музикално Училище “Любомир Пипков”, София, специалност пиано, а по-късно и Нов Български Университет, специалност поп и джаз пеене, в класа на проф. Ангел Заберски.
Едновременно с това завършва и майсторски клас на проф. Милчо Левиев по вокална импровизация и интерпретация, София.
За известен период от време е ученичка на американския джаз вокал и пианист Scotty Wright в Пекин, Китай.
Има сценичен опит като част от R&B/SOUL/DANCE триото “3D”,
джаз триото “PAR AVION”, като пеещ и лоби пианист у нас и в чужбина, както и като преподавател в различни държавни и частни музикални школи и училища в София и страната.
Понастоящем, Милена Иванова е основател и преподавател в PRO SINGING STUDIO, София.  

 

СТАРШИ ПРЕПОДАВАТЕЛ - МЕТОДИСТ: Мая Панайотова – ПИАНО, СОЛФЕЖ И ТЕОРИЯ

Музикалното образование на Мая Панайотова започва на 5-годишна възраст в ДМШ към ч-ще “Развитие”, Враца в класа на Магдалена Мишайкова. След това завършва СМУ “Панайот Пипков”, Плевен в класа на Лукса Пашовска, а по-късно и теоретичен факултет с пиано на НМА ” Панчо Владигеров”, София в класа на проф. Любомир Динолов и проф. Ружка Чаракчиева. Преподавателската и дейност започва още по време на нейните студентски години в ДМШ Враца до днешна дата, като през това време се радва на успехите на своите ученици - лауреати на наши и международни клавирни конкурси и фестивали като” Светослав Обретенов” – Провадия, “Аз свиря Бах” – Благоевград, “Димитър Ненов“ – Разград, участници в международната асамблея “Знаме на Мира”, София, солисти на Врачанска филхармония, редовните прегледи на музикалните школи в страната и много други. Голяма част от тях впоследствие стават нейни колеги – пианисти изпълнители и педагози. Наред с преподаването си в ДМШ Враца, Мая Панайотова създава клавирни школи и преподава в редица околни градове с което спомага за разпространението на културата и изкуството до най-малките кътчета на страната. Понастоящем преподава пиано в ОШИ към ч-ще “Развитие” Враца, както и в PRO SINGING STUDIO, София.  

 

ГОСТ - ПРЕПОДАВАТЕЛ / МАЙСТОРСКИ КЛАС / ЛЕКТОР: Георги Трендафилов - ПИАНО, СОЛФЕЖ И ТЕОРИЯ, ХАРМОНИЯ
www.georgitrendafiloff.art

Музикалното образование на Георги Трендафилов започва на пет-годишна възраст и на седем е приет в Националното музикално училище "Любомир Пипков" в София. Същевременно посещава класа по пиано на проф. Йовчо Крушев в Държавната музикална академия - София.
През 1992 г. получава частна стипендия от "Sintofarm" S.p.A. и заминава за Италия. В Милано учи до 1997г. с Рикардо Рисалити в Националната Консерватория "Дж. Верди", където завършва с най - висока оценка и специално поощрение.
По - късно Георги Трендафилов специализира в Държавната Академия "Санта Чечилия" в Рим със Серджо Пертикароли, а през 2001г. в класа на Винченцо Балцани в Милано.
От 1993г. изучава експериментална композиция в класа на Бруно Дзанолини в Националната Консерватория "Дж. Верди" в Милано. През 2008 г. той завършва магистърска степен в Националната музикална академия "Панчо Владигеров" в София с най-висок успех. Посещава майсторските класове на Александър Лонкуич, Фоу Цонг, Уилям Грант Наборè и Леон Флайшер.
Преподавател е в един от най-старите частни музикални институти в Италия, "Скуола музикале ди Милано".
Георги Трендафилов е носител на редица престижни награди от много международни конкурси и концертира за известни асоциации от цял свят.

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ / МАЙСТОРСКИ КЛАС: Малина Павлова - ОПЕРНО, ПОП И ДЖАЗ ПЕЕНЕ

https://www.facebook.com/MalinaPavlovaOperaSinger/

Малина Павлова е родена в гр. Враца, България в пееща музикална фамилия. Завършва Националното Музикално Училище „Л. Пипков” , София, а по-късно и НМА „Панчо Владигеров”, в класа на проф. Георги Златев-Черкин с дипломен спектакъл в Ст. Загора в ролята на Леонора в „Трубадур” от Верди. Още в своя студентски период, Малина Павлова получава покани за участие като солист в различни спектакли, като Графинята в „Любов и хитрост” от Й. Хайдн, Куна в „Луд гидия” от П. Хаджиев и Графиня Чепрано в „Риголето” от Дж. Верди. След дипломирането и следва дългогодишен ангажимент като солист на операта „Хр. Бръмбаров”, Плевен, последван от постоянен такъв в операта във Вупертал, Германия. На 7-мия преглед на българските оперни театри в Ст. Загора, печели 2-ра награда за ролята си на Тоска в едноименната опера на Дж. Пучини. Павлова пее във всички оперни театри в България, както и в множество такива в Германия. В Родината си, Малина Павлова е солист и в няколко суперпродукции на открито – „Ернани”(Плевен и Варна), „Княз Игор” (Плевен) и „Цар Калоян” (София). В този период тя изнася самостоятелни концерти и спектакли по цял свят като Полша (Катовице и Битом), Чехия, Франция (Гранд Опера в Париж), Италия (Рим и Торино), Португалия ( Лисабонската опера „Сант Карлуш”), Русия (Москва), Монголия( Улан Батор), Япония (Токио). След завръщането си в България, Малина Павлова участва в няколко постановки на Софийската опера –главни роли във „ Фоска” и „Мария Тюдор” от Гомес, Мадалена в „Андре Шение” на Джордано и „Цар Калоян” на П. Хаджиев. По същото време има клас и преподава оперно пеене в НБУ, София. По покана на Музикалната академия в Сеул, Корея, провежда майсторски клас с най-обещаващите млади корейски оперни певци. Понастоящем, Малина Павлова е базирана в София, България и е отдадена на преподавателска дейност. Репертоарът на Павлова включва: Дж. Верди: Амелия в „Бал с маски”, Леонора в „Трубадур”, Елизабета в „Дон Карлос”, Елвира в „Ернани”, Аида в „Аида” Дж. Пучини: Мими в „Бохеми”, Чо-чо-сан в „Мадам Бътерфлай”, Тоска в „Тоска”, Ческа в „Дж. Скикки”, Жоржета в „Мантията”, Анжелика в „Сестра Анжелика” П. Чайковски: Татяна в „Евгени Онегин”, Йоланта в „Йоланта”, Агнес Сорел в „Орлеанската дева” Ш. Гуно: Маргарита във „Фауст” Х. Берлиоз: Маргарита в „Проклятието на Фауст” А. Бойто: Маргарита и Елена в „Мефистофел” Р. Леонкавало: Неда в „Палячи” П. Маскани: Сантуца в „Селска Чест” Бородин: Ярославна в „Княз Игор” В. Глук: Ифигения в „Ифигения в Таврида” Шуберт: Флоринда във „Фиерабрас” Вебер: Агата във „Вълшебния стрелец” Л.Яначек: Йенуфа в „Йенуфа” Гомес: Фоска във „Фоска”, Мария в „Мария Тюдор” Джордано: Мадалена в „Андре Шение” Български опери: К. Кюркчийски: Юла в „Юла” П. Владигеров: Царица Мария в „Цар Калоян”.

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ / ЛЕКТОР : Румен Динков – ПОП И ДЖАЗ ПЕЕНЕ

https://www.youtube.com/channel/UCvZTIX8rmGux6Er-tlZAEvg

Румен Динков e роден в град София. Заниманията му с музика датират още от ранна детска възраст, когато започва да пее и свири на пиано. В този период той е солист в детския, а по-късно и в младежкия хор " Гусларче", както и участник в първата постановка на младежкия театър, мюзикъла "Оливър Туист". Румен Динков завършва Нов Български Университет, специалност поп и джаз пеене в класа на доцент Ангел Заберски- баща. По-късно завършва и майсторския клас по интерпретация и импровизация на известния български джазмен Милчо Левиев със специална поощрителна награда. Лауреат на множество национални конкурси за поп певци, както и участия във фестивали, концерти и клубни сцени като София лайф клуб, Дада клуб, Три Уши, Делта блус бар, ресторант-клуб-Опера, Чек пойнт чарли, Суингинг хол, Чайната, Доходно здание-зала-град Русе, Къща музей-Борис Христов и много други! Участвал два пъти като гост в предаването на БНТ1,”JAZZ TIME” https://www.bnt.bg/bg/a/proleten-dzhaz-s-rumen-dinkov. Има и множество излъчени записи по програма “Хоризонт” на Националното радио. Работил с видни български джаз музиканти, сред които Ангел Заберски-син, Симеон Венков, Томи Димчев, Борислав Таслев, Димитър Карамфилов, Александър Нейчев, Владимир Нейчев, Емил Тасев, Мартин Марков и др. https://www.youtube.com/watch?v=yd7WtMna50M, https://www.youtube.com/watch?v=133VxwjqVpA, https://www.youtube.com/watch?v=tRRsSuATi08, https://www.youtube.com/watch?v=e7vuv4zVHVA, https://www.youtube.com/watch?v=ANBRdtwiD8M Преподавателските и музикалните интереси на Румен Динков са насочени основно към работата с мъжки вокали и към следните стилове и изпълнители: · Традиционен поп / шоу тюнс / крунърс – Майкъл Бубле, Мат Даск, Мат Белсанте, Синатра, Нат Кинг Кол, Даяна Крол · Соул, арендби, (пи-би, хипстър, алтернативен) · Смут джаз, фънк - Уил Даунинг, Джоузи Джеймс, Рубен Стадърт, Ал Жиро, Зейн Малик, Джъстин Бийбър, Расан Патърсън, Джон Леджънт, Майкъл Франкс, Джейкъб Кулие · Джаз пост-боп: Кърт Еллинг, Грегъри Портър, Джейзмиа Хорн.

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ : Костадин Ланджов - КИТАРА   https://www.youtube.com/user/KostadinLandzhov?fbclid=IwAR1MX4IbAgF6m713RhCXufecCv8rImryihm5YscefGRMqoUrCMRjJHoyueA  

Костадин Ланджов започва своето музикално обучение на 8 год. Започва да свири на кларинет във Представителния ученически духов оркестър на Велинград. В казармата, вече на 18г., Костадин е запленен от китарата и нейните универсални възможности и решава да продължи музикалното си образование в Нов Български Университет, София. Завършва бакалавърска и магистърска програма със специалност класическа китара. Участва в известната българска китарна формация ЕПИКА, с която има много концертни и телевизионни изяви - първа награда на БНР за дебютираща формация, концерти на празниците на изкуствата „Аполония“,Созопол, филм-концерт, излъчван многократно по БНТ, гост в предаванията „Чай“ и „На кафе“. Композира оригинална музика за китара и участва в конкурси и фестивали, където печели награди за авторските си композиции и аранжименти. Занимава се активно с преподавателска дейност в Софийски читалища и НМУ „Любомир Пипков“. Известно време живее в Япония, където концертира и преподава, а музика му е добре приета и от публика, и от критиката.Има издадени няколко албума, последния от които е изцяло с авторски композиции.

Изпрати съобщение
до Музикално студио "Pro Singing Studio"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Курс по Испански език София
Частни уроци по Литература Стара Загора
Курсове по Английски език Лондон
Немски език онлайн
География на туризма
Ащанга Йога
Курсове за Фризьор цени
Математика 4 клас презентации
Фризьорски курсове София
Ноктопластики София
Италиански културен център София
Курсове за Фризьори в Сливен
Индивидуални курсове по Английски език
Частни уроци по Математика Пазарджик
Курсове Компютърна грамотност Пловдив
Индивидуални тренировки по Зумба в Пловдив
Нива по Английски език
Курс Немски Русе
Киокушин карате София
Кик Бокс Пловдив
Предлагам уроци по Тенис на корт
Интензивни Курсове по Френски
Езиков център Бургас
Урок по Математика за 3 клас
Кик Бокс тренировки деца
Курс по Немски Пловдив
Балетни школи Варна
Курсове по Руски за деца
Спортен център Варна
Индивидуални уроци по Испански София
Изпити по Английски език
Тест Английски език
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ