verified
plus

Музикално студио "Pro Singing Studio" Academy

София, България
PRO SINGING STUDIO предлага професионално обучение по ПОП, ДЖАЗ И ОПЕРНО ПЕЕНЕ, ПИАНО, СОЛФЕЖ И МУЗИКАЛНА ТЕОРИЯ, на живо и он лайн, целогодишно и за всяка възраст. Наша мисия и цел са да обучим цялостни музиканти - певци и инструменталисти, които да са подготвени вокално, инструментално, теоретично и артистично.
Place:
Public place
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 4328 times
Visitors: 1632
Last online: 01.06.24
Преподава по Teaching Price

Piano lessons

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
още »
Preschool
grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
40 lv.
60min.

Music Theory lessons

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
още »
Preschool
grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
40 lv.
60min.

Solfeggio lessons

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
още »
Preschool
grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
40 lv.
60min.

Opera singing lessons

Candidate students
17 - 20 years
Over 20 years
още »
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
40 lv.
60min.

Pop singing

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
още »
grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
40 lv.
60min.

Jazz singing

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
още »
grade 5 - 8
grade 9 - 12
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
price negotiable
Additional information and experience за Музикално студио "Pro Singing Studio"

PRO SINGING STUDIO предлага професионално обучение по ПОП, ДЖАЗ И ОПЕРНО ПЕЕНЕ, ПИАНО, СОЛФЕЖ И МУЗИКАЛНА ТЕОРИЯ, целогодишно и за всяка възраст. ЗАПИСВАНЕТО МОЖЕ ДА СТАВА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, С ПРЕДХОДНО ПРОСЛУШВАНЕ – УРОК. ПЛАНОВЕ НА ОБУЧЕНИЕ С РАЗЛИЧНА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА УЧЕБНИЯ ЧАС И ЧЕСТОТА НА ПОСЕЩЕНИЕ. ЗАКРИТИ И ОТКРИТИ КОНЦЕРТИ, МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ, ЛЕКЦИИ, ПОДГОТОВКА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ И УЧАСТИЕ В ПЕВЧЕСКИ ТЕЛЕВИЗИОННИ ФОРМАТИ И КОНКУРСИ.

 

ПОП ПЕЕНЕ

Изучават се:

- АНАТОМИЯ И НАЧИНА ПО КОЙТО ФУНКЦИОНИРА ДИХАТЕЛНИЯ И ПЕВЧЕСКИЯ АПАРАТ
- РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ДИШАНЕ И ОВЛАДЯВАНЕ НА ОПТИМАЛНОТО "ПЪЛНО ДИШАНЕ"
- ПРАВИЛНА СТОЙКА
- РАБОТА ВЪРХУ "СРЕДНИЯ ГЛАС"
- РAБOTA ВЪРХУ СМЕСВАНЕТО НА "ГЪРЛЕН" И "ГЛАВОВ" ГЛАС
- РАЗШИРЯВАНЕ НА ДИАПАЗОНА
- ИНТЕРПРЕТАЦИЯ - ТЪРСЕНЕ НА ИНДИВИДУАЛНО ЗВУЧЕНЕ
- ИМПРОВИЗАЦИЯ
- МИКРОФОННА ТЕХНИКА
- СЦЕНИЧНО ПОВЕДЕНИЕ, ДВИЖЕНИЕ НА СЦЕНА И ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ПУБЛИКАТА
- ОВЛАДЯВАНЕ НА СЦЕНИЧНА ТРЕСКА - ТЕХНИКИ
- ХИГИЕНА НА ГЛАСА  

 

ПИАНО

ПО-ГОЛЕМИТЕ НАПРЕДВАТ ПО-БЪРЗО, ПО-МАЛКИТЕ УСВОЯВАТ ПО-ЛЕСНО! Доказано е, че децата-инструменталисти развиват по-висока интелигентност.
Това се дължи на факта, че научават математически подредения език на нотите.
В света на музиката, детето развива своята сетивност и съзрява емоционално по-бързо.
Свиренето на ПИАНО се отразява изключително добре на координацията – очи, ръце, крака, които натискат педалите.

Още ползи:

- РАЗВИВА ЧУВСТВО ЗА РИТЪМ
- ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО - УКРЕПВА ИМУННАТА СИСТЕМА - НАМАЛЯВА СТРЕСА - ПСИХИЧЕСКИ КОМФОРТ
- СЪЗДАВА УВЕРЕНОСТ - РАЗВИВА КОНЦЕНТРАЦИЯТА И ПАМЕТТА - ЛЕСНО УЧЕНЕ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ - ПОЛЗВАНЕ НА ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МОЗЪКА
- РАЗВИВА ХАРМОНИЧНО ДВЕТЕ МОЗЪЧНИ ПОЛУКЪЛБА - ТЕРАПИЯ СРЕЩУ ЗАЕКВАНЕ И АУТИЗЪМ - ПРЕВЕНЦИЯ СРЕЩУ АЛЦХАЙМЕР ПРИ ВЪЗРАСТНИ  

 

СОЛФЕЖ И МУЗИКАЛНА ТЕОРИЯ

ВСИЧКО ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ КОЛКОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО, ТОЛКОВА ИНТЕРЕСНО И ЗАБАВНО

Тази специалност засяга всички, които имат по-високи и сериозни цели в музиката и е неотменна част от обучението, а после и в практиката на всеки певец и инструменталист.
- За начинаещи или за тези, които искат да попълнят пропуски в обучението си и тези, които искат да направят музицирането си по-осъзнат процес.
- За кандидати в музикални училища, академии и университети, където солфежа и теорията са задължителни изпити.
Обучението по СОЛФЕЖ цели да развие вътрешния слух и памет, чувство за ритъм, лад, четене по ноти, музикална нотация, докато МУЗИКАЛНАТА ТЕОРИЯ запознава с основни понятия и термини – ритъм, хармония, мелодия, структура, форма, тембър…

 


ОСНОВАТЕЛ И ПРЕПОДАВАТЕЛ: Милена Иванова - ПОП ПЕЕНЕ, ПИАНО, СОЛФЕЖ И ТЕОРИЯ

Уебсайт: www.***

Фейсбук: www.*** , ;

Ютюб: www.*** @milenaivanova999?feature=shared

 

Милена Иванова завършва средното си образование в Националното Музикално Училище 'Любомир Пипков" в София, специалност пиано, а по-късно и Нов Български Университет, специалност поп и джаз пеене в класа на проф. Ангел Заберски.

Едновременно с това завършва и майсторския клас на проф. Милчо Левиев по вокална импровизация и интерпретация в София.

За известен период от време е ученичка на американския джаз вокал и пианист Скоти Райт, както и на изтъкнатата наша оперна прима Малина Павлова.

Като артист, още в студентските си години, Милена е част от аренби поп денс триото 3D, чиято песен "Ключ към сърцето", достига до 1-во място в тогавашната музикална класация ТОП www.*** ;

Скоро след това дебютира като солов изпълнител с авторската си песен "Сбъдната мечта", която достига 1-во място в същата класация.

Основава джаз триото Par avion с което свири в Европа и Азия.

Милена композира и изпълнява своя авторска музика в стил акустично Инди, а нейната песен "Временно" от дебютния албум "Сляпо огледало", достига 1-во място в Националната Музикална Класация за независими артисти още с влизането си през май 2022, а няколко месеца по-късно Милена печели и Годишните Музикални Награди за независими артисти в категория женски глас за 2022г.

Милена Иванова е вокал и инструменталист в клубния боса нова проект Viagem Ao Brasil , които изпълняват боса нова от зората и златните години на стила.

Освен като певица, тя се изявява и като пеещ и лоби пианист у нас и в чужбина, както и като преподавател с 10-годишен опит по поп пеене и пиано в различни държавни и частни училища в София и страната, основател и преподавател в Pro Singing Studio, София и Враца.

Нейни ученици редовно продължават образованието си във висши музикални заведения, а някои вече са реализирани поп изпълнители и преподаватели.

 

СТАРШИ ПРЕПОДАВАТЕЛ - МЕТОДИСТ: Мая Панайотова – ПИАНО, СОЛФЕЖ И ТЕОРИЯ

Музикалното образование на Мая Панайотова започва на 5-годишна възраст в ДМШ към ч-ще "Развитие", Враца в класа на Магдалена Мишайкова. След това завършва СМУ "Панайот Пипков", Плевен в класа на Лукса Пашовска, а по-късно и теоретичен факултет с пиано на НМА ” Панчо Владигеров”, София в класа на проф. Любомир Динолов и проф. Ружка Чаракчиева. Преподавателската и дейност започва още по време на нейните студентски години в ДМШ Враца до днешна дата, като през това време се радва на успехите на своите ученици - лауреати на наши и международни клавирни конкурси и фестивали като” Светослав Обретенов” – Провадия, "Аз свиря Бах" – Благоевград, "Димитър Ненов" – Разград, участници в международната асамблея "Знаме на Мира", София, солисти на Врачанска филхармония, редовните прегледи на музикалните школи в страната и много други. Голяма част от тях впоследствие стават нейни колеги – пианисти изпълнители и педагози. Наред с преподаването си в ДМШ Враца, Мая Панайотова създава клавирни школи и преподава в редица околни градове с което спомага за разпространението на културата и изкуството до най-малките кътчета на страната. Понастоящем преподава пиано в ОШИ към ч-ще "Развитие" Враца, както и в PRO SINGING STUDIO, София.  

 

ГОСТ - ПРЕПОДАВАТЕЛ / МАЙСТОРСКИ КЛАС / ЛЕКТОР: Георги Трендафилов - ПИАНО, СОЛФЕЖ И ТЕОРИЯ, ХАРМОНИЯ
www.***

Музикалното образование на Георги Трендафилов започва на пет-годишна възраст и на седем е приет в Националното музикално училище "Любомир Пипков" в София. Същевременно посещава класа по пиано на проф. Йовчо Крушев в Държавната музикална академия - София.
През 1992 г. получава частна стипендия от "Sintofarm" www.*** и заминава за Италия. В Милано учи до 1997г. с Рикардо Рисалити в Националната Консерватория "Дж. Верди", където завършва с най - висока оценка и специално поощрение.
По - късно Георги Трендафилов специализира в Държавната Академия "Санта Чечилия" в Рим със Серджо Пертикароли, а през 2001г. в класа на Винченцо Балцани в Милано.
От 1993г. изучава експериментална композиция в класа на Бруно Дзанолини в Националната Консерватория "Дж. Верди" в Милано. През 2008 г. той завършва магистърска степен в Националната музикална академия "Панчо Владигеров" в София с най-висок успех. Посещава майсторските класове на Александър Лонкуич, Фоу Цонг, Уилям Грант Наборè и Леон Флайшер.
Преподавател е в един от най-старите частни музикални институти в Италия, "Скуола музикале ди Милано".
Георги Трендафилов е носител на редица престижни награди от много международни конкурси и концертира за известни асоциации от цял свят.

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ / МАЙСТОРСКИ КЛАС: Малина Павлова - ОПЕРНО, ПОП И ДЖАЗ ПЕЕНЕ

www.***

Малина Павлова е родена в гр. Враца, България в пееща музикална фамилия. Завършва Националното Музикално Училище „Л. Пипков” , София, а по-късно и НМА "Панчо Владигеров", в класа на проф. Георги Златев-Черкин с дипломен спектакъл в Ст. Загора в ролята на Леонора в "Трубадур" от Верди. Още в своя студентски период, Малина Павлова получава покани за участие като солист в различни спектакли, като Графинята в "Любов и хитрост" от Й. Хайдн, Куна в "Луд гидия" от П. Хаджиев и Графиня Чепрано в "Риголето" от Дж. Верди. След дипломирането и следва дългогодишен ангажимент като солист на операта „Хр. Бръмбаров”, Плевен, последван от постоянен такъв в операта във Вупертал, Германия. На 7-мия преглед на българските оперни театри в Ст. Загора, печели 2-ра награда за ролята си на Тоска в едноименната опера на Дж. Пучини. Павлова пее във всички оперни театри в България, както и в множество такива в Германия. В Родината си, Малина Павлова е солист и в няколко суперпродукции на открито – "Ернани" (Плевен и Варна), "Княз Игор" (Плевен) и "Цар Калоян" (София). В този период тя изнася самостоятелни концерти и спектакли по цял свят като Полша (Катовице и Битом), Чехия, Франция (Гранд Опера в Париж), Италия (Рим и Торино), Португалия ( Лисабонската опера „Сант Карлуш”), Русия (Москва), Монголия( Улан Батор), Япония (Токио). След завръщането си в България, Малина Павлова участва в няколко постановки на Софийската опера –главни роли във "Фоска" и "Мария Тюдор" от Гомес, Мадалена в "Андре Шение" на Джордано и "Цар Калоян" на П. Хаджиев. По същото време има клас и преподава оперно пеене в НБУ, София. По покана на Музикалната академия в Сеул, Корея, провежда майсторски клас с най-обещаващите млади корейски оперни певци. Понастоящем, Малина Павлова е базирана в София, България и е отдадена на преподавателска дейност. Репертоарът на Павлова включва: Дж. Верди: Амелия в "Бал с маски", Леонора в "Трубадур", Елизабета в "Дон Карлос", Елвира в "Ернани", Аида в "Аида" Дж. Пучини: Мими в "Бохеми", Чо-чо-сан в "Мадам Бътерфлай", Тоска в "Тоска", Ческа в "Дж. Скикки", Жоржета в "Мантията", Анжелика в "Сестра Анжелика" П. Чайковски: Татяна в "Евгени Онегин", Йоланта в "Йоланта", Агнес Сорел в "Орлеанската дева" Ш. Гуно: Маргарита във "Фауст" Х. Берлиоз: Маргарита в "Проклятието на Фауст" А. Бойто: Маргарита и Елена в "Мефистофел" Р. Леонкавало: Неда в "Палячи" П. Маскани: Сантуца в "Селска Чест" Бородин: Ярославна в "Княз Игор" В. Глук: Ифигения в "Ифигения в Таврида" Шуберт: Флоринда във "Фиерабрас" Вебер: Агата във "Вълшебния стрелец" Л.Яначек: Йенуфа в "Йенуфа" Гомес: Фоска във "Фоска", Мария в "Мария Тюдор" Джордано: Мадалена в "Андре Шение" Български опери: К. Кюркчийски: Юла в "Юла" П. Владигеров: Царица Мария в "Цар Калоян".

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ / ЛЕКТОР : Румен Динков – ПОП И ДЖАЗ ПЕЕНЕ

www.*** 8rmGux6Er-tlZAEvg

Румен Динков e роден в град София. Заниманията му с музика датират още от ранна детска възраст, когато започва да пее и свири на пиано. В този период той е солист в детския, а по-късно и в младежкия хор " Гусларче", както и участник в първата постановка на младежкия театър, мюзикъла "Оливър Туист". Румен Динков завършва Нов Български Университет, специалност поп и джаз пеене в класа на доцент Ангел Заберски- баща. По-късно завършва и майсторския клас по интерпретация и импровизация на известния български джазмен Милчо Левиев със специална поощрителна награда. Лауреат на множество национални конкурси за поп певци, както и участия във фестивали, концерти и клубни сцени като София лайф клуб, Дада клуб, Три Уши, Делта блус бар, ресторант-клуб-Опера, Чек пойнт чарли, Суингинг хол, Чайната, Доходно здание-зала-град Русе, Къща музей-Борис Христов и много други! Участвал два пъти като гост в предаването на БНТ1,”JAZZ TIME” www.*** Има и множество излъчени записи по програма "Хоризонт" на Националното радио. Работил с видни български джаз музиканти, сред които Ангел Заберски-син, Симеон Венков, Томи Димчев, Борислав Таслев, Димитър Карамфилов, Александър Нейчев, Владимир Нейчев, Емил Тасев, Мартин Марков и др. www.*** 7WtMna50M, www.*** 133VxwjqVpA, www.*** 08, www.*** 7vuv4zVHVA, www.*** 8M Преподавателските и музикалните интереси на Румен Динков са насочени основно към работата с мъжки вокали и към следните стилове и изпълнители: · Традиционен поп / шоу тюнс / крунърс – Майкъл Бубле, Мат Даск, Мат Белсанте, Синатра, Нат Кинг Кол, Даяна Крол · Соул, арендби, (пи-би, хипстър, алтернативен) · Смут джаз, фънк - Уил Даунинг, Джоузи Джеймс, Рубен Стадърт, Ал Жиро, Зейн Малик, Джъстин Бийбър, Расан Патърсън, Джон Леджънт, Майкъл Франкс, Джейкъб Кулие · Джаз пост-боп: Кърт Еллинг, Грегъри Портър, Джейзмиа Хорн.

Изпрати съобщение
до Музикално студио "Pro Singing Studio"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ