verified
plus

Музикална и театрална къща A. Детски клуб, център

София, България
Организираме детски работилнички, куклени постановки и музикални концерти за деца.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2374 пъти
Посетители: 1126
Последно онлайн: 12.11.15
Със занимания по
Допълнителни характеристики на Музикална и театрална къща A.
Парти агенция
За рожден ден
С аниматори
Допълнителна информация и професионален опит за Музикална и театрална къща A.

Ние сме компания занимаваща се основно с творческото израстване на децата още от най-ранна детска възраст. При нас децата ви много бързо ще развият своя творчески потенциал, ще станат много по-креативни, ще развият творческа мисъл и всичко това под формата на игра. В удобна, уютна и сплотена среда детето ви не само ще се чувства изключително удобно и щастливо, но и ще намери много нови приятели. Най-важното обаче е споделеното време на детето с родителите му. Ето затова сме изключително радостни от това че можем да ви предложим няколко, незабравими за вас и вашите деца часа, в които да прекарате времето си правейки всички онези неща, които обичат да правят децата ви. 

Програмите които предлагаме са основно две, като те са изцяло съобразени с нуждите и възрастта на всяко дете. 

В "Концертите за мъничета" ще можете да се порадвате на множество детски песнички, да се потопите във вълшебният свят на приказките, да опознаете доста музикални стилове, както и да се насладите на прекрасни мелодии от класическата музика. 

 

В програмата "Весели деца", ще можете да се срещнете очи в очи с всички приказни герои. Специално подбраните представления и пиеси, както и куклени театри които сме подготвили ще внесът изключителна радост в сърцето на всяко дете. 

Изпрати съобщение
до Музикална и театрална къща A.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ