verified

Милена Б. Със Сертификати / Лицензи Учител

София, България
Учител по английски език и поп пеене в град София. Ще се радвам да се запознаем и да работим заедно! Повече за мен, можете да разберете в графа допълнителна информация и професионален опит. ☺️
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 773 пъти
Посетители: 411
Последно онлайн: 02.04.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне

Уроци по Поп пеене

Кандидат-студенти
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне
Допълнителни умения на Милена Б.
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
Национална Музикална Академия " Проф. Панчо Владигеров" София Поп и джаз пеене Бакалавър 2017
НУМСИ "Професор Панчо Владигеров" Бургас Актьор за драматичен театър степен 3 Средно 2013
Сертификати, лицензи и грамоти на Милена Б.
Милена Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Милена Б.

Здравейте,

Казвам се Милена Б.. На 29 години съм и живея в град София. Ето и кратка биография за мен:

От ранна детска възраст се занимавам с изкуство, като от 2013та година работя професията певица. Изпълнявам музика в стиловете българска естрада, поп музика, интернационална ретро музика, джаз. Вече повече от 8 години съм в сферата на образованието като преподавател по вокална подготовка и по английски език. За мен доверието се изгражда, когато има прозрачност и яснота между преподавател- ученик и преподавател- родител. Затова ето и малко повече информация за мен.

Преподавател по Музика: "Музиката е в живота на всеки един човек и тя събужда емоции, които понякога могат да бъдат описани единствено в песен!"

През 2013 година ме приеха в Националната Музикална Академия ( или също позната под името Консерватория) "Проф. Панчо Владигеров" с профил поп и джаз пеене. В годините ми на обучение имах възможността да развия музиката на висока степен. От елементарна теория на музиката, хармония, история на музиката, история на поп и джаз музиката, до практиката над джазови стандарти, свирейки на пиано, и разбира се най- важното- правилна техника на пеене, дишане, фонология на гласа и хигиенично поддържане на здрав глас.

В годините работа като изпълнител съм имала възможносста да деля една сцена с български изпълнители като Васил Найденов, Орлин Горанов, Влади Ампов ( ГРАФА), Орлин Павлов, Владо Димов, Иван Динев ( Устата) и др. Работила съм като преподавател в читанища, като предимно с деца, както и съм подготвяла младежи за прием в НМА, НБУ. Днес работя прилагайки най- важните и основни техники с моите ученици, така че да постигнат желаните успехи и ги подкрепям в техните начинания.

Преподавател по Английски език: "Основата на един език трябва да бъде изградена правилно. Само така всяка следваща стъпка към научаването на езика ще бъде максимално ефективна."

Работя в сферата на образованието от 2017 година насам. Имам професионален опит в работата си като преподавател на деца и тийнейджъри по английски език, както и с възрастни в първи стъпки и основа в езика. За мен е важно децата да имат отворено пространство за разговор и споделяне на мнение за темата по време на час. Колкото повече моите ученици се опитват да обяснят това, което са разбрали за въпросната тема на деня, толкова повече виждаме всъщност какво са научилите и как го възприемат. Работя с методи, изградени от системата на Cambridge и Oxford, както и с техни учебни материали. Водя уроците си на английски език и едно от изискванията ми е по време на час да се използва предимно английски език. За да се отворим към всяко едно езиково умение е важно самите ние да се опитваме да го практикуваме, разбира се стъпка по стъпка. 

Всеки урок е персонализирано направен за моите ученици с презентация и е интерактивен, така че да запазва интереса към изучаването на езика. За мен е важно да има образователни игри в процеса на обучение, както и диалози, за да пренесем теорията на практика. Много мои ученици днес се радват на успех, който е признат и от Cambridge след подготовка за явяване на детски и тийн сертификатни изпити. При допълнителна нужда от работа върху определено езиково умение, винаги съм насреща за консултация, заедно с допълнително изготвени от мен материали за упражнения.  

Комуникацията и обратната връзка между нас е от важност за развитието, дали било то в музиката или в английския език. От мен винаги ще получите индивидуална обратна връзка за развитите умения, както и съвети за това как да се справим с трудностите и препядствията, които срещате. 

Приемам както индивидуални, така и групови занятия в малък обем. Също така преподавам и онлайн занятия. Изготвям система, подходяща за нивото на знания.

Посрещам Ви с топли обятия!

Милена Б.

( Ms Milena)

Изпрати съобщение
до Милена Б.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Уроци по Пиано
Уроци по Салса танци
Български език матура
Курсове Счетоводство Пловдив
Dance Хип Хоп танци
Немски езиков център
Уроци по История софийски университет
Школа по Математика Варна мг
Учител по География
Немски език ниво a1
Уроци Плуване Пловдив
Тренировки карате видео
Уроци по Математика цени
Уроци по Плуване за деца на 3 години
Курсове по Немски език Варна
Тренировки по Тенис на корт в Бургас
Фризьорски курсове
Индивидуални уроци по Математика за 7 клас
Курсове по Математика за 3 клас
Тестове по Английски език за 8 клас
Частна детска ясла София Витоша
Зумба в София център
Курсове по Френски София
Курс Немски език Пловдив
Тренировки по Футбол за деца в Пловдив
Уроци Пиано Варна цена
Курсове по Счетоводство Варна
Италиански език
Народни хора клубове
Салса танцово студио
Зумба в София център
Частни уроци по Френски език Варна
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ