platinum
verified
plus

Фани Криспин Учител

София, България map
скрит
Преподавам английски език от 45 години, от които тридесет години бях преподавател по английски език и английска литература в Първа английска езикова гимназия в София. Автор съм на учебници и помагала по английска литература, както и на изпитни материали за ДЗИ и кандидатстудентски изпити. От три години съм пенсионер и давам уроци онлайн. Имам голям опит в подготовката за изпитите IELTS, TOEFL, CAE, CPE. Давам насоки за писане на мотивационни писма и есета свързани с кандидатстване в университети в чужбина.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 126 пъти
Посетители: 94
Последно онлайн: 09.05.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
Международен Бакалауреат
още »
9 - 12 клас
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
45 лв.
90мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
University of Westminster London London Английска литература и история Бакалавър
СУ "Св. Климент Охридски" София Англицистика -
Допълнителна информация и професионален опит за Фани Криспин

Преподавам английски език от 45 години, от които тридесет години бях преподавател по английски език и английска литература в Първа английска езикова гимназия в гр.София. Автор съм на учебници и помагала по английска литература, както и на изпитни материали за ДЗИ и кандидатстудентски изпити. От три години съм пенсионер и давам уроци онлайн. Имам голям опит в подготовката за изпитите IELTS, TOEFL, CAE, CPE. Давам насоки за писане на мотивационни писма и есета свързани с кандидатстване в университети в чужбина.  Завършила съм гимназия в Лондон, където живях над 10 години. Давам уроци онлайн, защото много често пътувам до Лондон. Така няма нужда да нарушавам редовния процес на обучение. Давам уроци и на възрастни, които желаят да подобрят нивото си на писмен и говорим английски, или са начинаещи и искат да усвоят начално ниво на езика. Програмата ми е гъвкава. Съобразявам се с възможностите на хората, които работят и биха искали да имат часове в събота, неделя или след работно време. Изготвям индивидуални програми според нуждите на изучаващите езика. Учебният час е 90 минути.

Галерия на Фани Криспин
Изпрати съобщение
до Фани Криспин
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ