Регистрирай се
verified
plus

Ирина С. Учител

София, България
Уроци по китара (вкл. уроци по електрическа китара) за начинаещи и напреднали по индивидуален подход, спрямо интересите на курсиста. За записване на часове и допълнителна информация се обадете на тел: *** . Уроците се провеждат в удобно за курсиста и преподавателя време, по предварителен график. Място на провеждане: учебни зали по музика в жк Красно село.
Място:
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1050 пъти
Посетители: 595
Последно онлайн: 10.09.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Китара

още »
15 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Нов Български Университет София Китара Бакалавър
Допълнителна информация и професионален опит за Ирина С.

Ирина се вълнува от музика от 9-годишна. На 14 години започва уроци при Павел Павлов.

 

През 2002 г. завърша НБУ със специалност "Поп китара", като започва образованието си при Панайот Панайотов и го продължава при Никола Драгнев.

 

След дипломирането си продължава своята квалификация при Георги Мирчевски.

 

Нейният професионален път започва в bTV, като изпълнител в ежедневно популярно телевизионно шоу  (1999 год. - 2003 год.).

 

През 1999 г. участва в написването и записа на музиката към театралната постановка "Оръженосецът и рицарят". Същата година с формацията, в която свири тогава, печели награда на фестивала за авторска песен "Сребърен Ерос - 1999".

 

Участва в разнообразни музикални формаци, усвоявайки различни китарни техники и стилове.

 

От 2005 г. работи като преподавател по китара в стиловете блус, поп, рок, фънк и  фюжън. Учениците й успешно се представят като инструменталисти в локални групи и като студенти в Музикалния факултет на НБУ. 

 

През месец май 2010 г. свири на сцената на Kornegay Arena, в град Mount Olive, САЩ.

 

На конкурса за рок, поп и джаз китара "Музика без граници", проведен през 2012 г. в гр. София нейни ученици са отличени с първа и втора награда и участват в телевизионно предаване по БНТ. На същия конкурс през 2013 г. двама от учениците й са отличени с първи награди в категориите за електрическа рок китара и "Fingerpicking style".

 

През  месец юни 2013 г. в Guadalajara, Jalisco (Мексико) - свири на интернационална конференция на латиноамериканските държави.

 

Пише авторска музика и се реализира като аранжор и студиен музикант в различни музикални проекти, два от които са: "Сърдечен ритъм" - музика и стихове Димитър Христов (2011), "Fingerpicking Solos for Classical, Acoustuc and Electric Guitar" (2013) - автор Павел Павлов. 

 

 

Уроци по китара за начинаещи и напреднали

 

 ·         Работи се по изпитана система, чрез която теоретично се изучава инструмента и практически се овладява.

 ·         Изгражда се координация между ръцете, скорост и ритмичност. Системата се адаптира към индивидуалните цели, интереси и възможности на ученика.

 ·         Изучава се нотно писмо и елементарна теория на музиката.

 ·         Овладяват се различни техники на свирене чрез технически упражнения, гами, арпежи, етюди и прецизно подбрани китарни пиеси на китаристи, оставили следа в музиката като: Ерик Джонсън, Джо Сатриани, Стиви Рей Вон, Гътри Гован, Гери Мур, Албърт Лий, Бен Лейси, Робин Форд, Джеф Бек, Пол Гилбърт и други.

 ·         Изграждат се умения за свирене в група.
Развива се и се стимулира индивидуалното творческо мислене на ученика, така че да се достигне до зрялост в импровизациите и изграждане на собствен стил.

 ·         Чрез участие в организираните музикални събития, ученикът има възможност да усвои основните умения свързани с живото изпълнение.

 ·         С цел улеснение, който желае може да не носи своя инструмент за урока. В Школата се предоставят акустични, класически и електрически китари и е напълно оборудвана с необходимата музикална техника.

 

Ц Е Н И :

- 1  урок - 15 лв.

- 4  урока месечно -  60 лв.   (15 лв. на урок)

- 8  урока месечно -  120 лв.  (15 лв. на урок)

*Урокът е с дължина 1 академичен час (45 минути)

Изпрати съобщение
до Ирина С.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ