Регистрирай се
5.0
image
0886 423 244
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 3 потребители
platinum
verified
plus

Даниела Туджарска Учител

ж.к. Люлин - Център, София, България map
близо до метростанция Люлин
0886 423 244
БЕЗПЛАТЕН урок по пеене, начално пиано или солфеж. Дистанционно обучение по пеене, начално пиано и солфеж за ваше улеснение през тежкия период. Нека не прекъсваме развитието си и да продължим заниманията си от своя дом. Обадете ми се , за да ви подготвя за кандидатстване във ВУЗ или средните училища, както и за предстоящите телевизионни реалита и конкурси. Всички мои ученици явили се на конкурси се връщат с първа награда.Време е и вие да осъществите мечтите си и да стъпите на голямата сцена.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Италиански език
Руски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 3196 пъти
Посетители: 1931
Последно онлайн: 28.05.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Пеене

още »
цена по договаряне

Уроци по Пиано

цена по договаряне

Уроци по Китара

още »
30 лв.
60мин.

Уроци и курсове по Вокално изкуство

още »
цена по договаряне

Уроци по Джаз пеене

още »
цена по договаряне

Уроци по Рок пеене

още »
цена по договаряне

Уроци по Поп пеене

още »
цена по договаряне

Уроци по Солфеж

още »
цена по договаряне

Уроци по Тамбура

още »
30 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" София Поп и джаз пеене Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Даниела Туджарска

Имам дългогодишен опит както като изпълнител, така и като преподавател по пеене, солфеж и пиано. Работя с малки и големи ученици. Работя по конкретните им проблеми. Старая се заниманията да са полезни и интересни, като разчупвам стандарта. 

 

Отнасям се с отговорност към работата си и се старая всеки  да остане доволен и с всеки следващ час да напредва по малко.

 

Предлагаме обучение по пеене, китара, тамбура, укулеле, солфеж и начално пиано. Уроците ще ви помогнат да придобиете правилни певчески навици, интонационна точност, обща сценична и музикална подготовка, пеене с инструментал, импровизиране, избор на подходящ репертоар. Заниманията са индивидуални по поп, рок, джаз пеене, R&B, соул и др. стилове, които ще ви помогнат да усвоите правилната техника за развиване на гласа и увеличаване на диапазона. Те са съобразени с вашето свободно време и ще ви помогнат да се подготвите за предстоящите конкурси, кастинги, студийни записи, телевизионни и др. публични изяви. Ако ми оставите своите контакти, ще се свържа с вас за по-подробна информация. Ще ви научим как да си акомпанирате на китара, тамбура и укулеле. Ще развиете техническите си умения и ще се запознаете с особеностите на различните стилове. Ще изпълнявате различни по сложност упражнения етюди и пиеси. Ще се научите да свирите по ноти и таблатура. Ще се научите да импровизирате и солирате в различни стилове като поп, джаз, латино, рок, хеви метъл, хард-рок, ритъм енд блус и други. Залагаме на качествено и конкурентно обучение с разчупена методика. Подготвяме за кандидатстване в средните и висши музикални училища както в страната така и в чужбина! Ще ви подготвим по желание и по солфеж и теория на музиката, важна част от музикалното обучение.

 

Очакваме ви с нетърпение да ви помогнем в музикалното ви израстване! 

 

Не се двоумете и ни звъннете или ни пишете на мейл. Повече информация на voxstudio.eu!

 

Възможност за дистанционно обучение за тези които не са от София. Очаквам ви!

Галерия на Даниела Туджарска
Изпрати съобщение
до Даниела Туджарска
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ