gold
verified
plus

Христина Велева Със Сертификати / Лицензи Учител

Trondheim, Норвегия map
няма
Аз съм преподавател-филолог с опит в преподаването на норвежки, английски и български език предимно на възрастни. При изучаването на чужд език се изисква търпение и е важно човек да открие своя индивидуален ритъм и подход. Ако искате да проговорите бързо също е важно да се усмелявате да правите грешки и смятам, че аз съм подходящият учител за вас. Вярвам, че всеки може да се научи да говори на чужд език с мотивация и подходящ образователен метод. Заедно можем да открием кой е най-подходящият метод за вас.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Гръцки език
Норвежки език
Френски език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 2495 пъти
Посетители: 1213
Последно онлайн: 11.04.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Норвежки език

13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Български за чужденци

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Възрастни
още »
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ"Св. Климент Охридски" София Английска филология Бакалавър 2006-2010
Сертификати, лицензи и грамоти на Христина Велева
Допълнителна информация и професионален опит за Христина Велева

Професионален опит:  

 

 

Норвежки език:

 

Живея в Норвегия от осем години, работя като устен преводач от четири години и имам сертификат за владеене на норвежки език ниво B2. Имам следния преподавателски опит (частни уроци): три години с нива А1 и А2, една година с www.*** ;

 

Английски език:

Имам около 3-годишен преподавателски опит с английски език, който включва подготовка за изпита Cambridge, или ниво C1. Работила съм като преподавател в школа за езици Фарос, София, както и като частен учител в Норвегия. Към това мога да добавя и опита ми в сферата на писмения превод на книги, който е тясно свързан с разбирането на граматиката и лексиката на езика. 

  

Български език на чужденци:

Около две години с начинаещи и известен опит с напреднали. 

 

Освен преподавателския ми опит, мога да кажа, че научаването на два чужди езика (гръцки и норвежки) напълно самостоятелно, също е част от моята квалификация като преподавател, тъй като чрез него съм добила допълнителен опит с методологията на усвояване на чужд език. 

 

Относно уроците: 

Тъй като при уроците по норвежки език при начинаещи фокусът е овладяването на основни умения на говорене, обикновено започваме с аудио курсове. Според нуждите и предпочитанията на ученика се правят граматични упражнения и постепенно започва използването на учебен материал. Скоростта се определя от нуждите и способностите на ученика. За пречупване на езиковата бариера също предлагам разговори с норвежци след като учениците са овладели някакви основни умения при говорене. 

Изпрати съобщение
до Христина Велева
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ