Регистрирай се
verified
plus

Езиков център М. Школа, Курсове

София, България
В езиков център М. предлагаме комфортно, езиково обучение по английски, индивидуално или в група за деца и възрастни. Предлагаме ви и компетентни услуги на достъпна цена – езикови курсове, консултации, подготовка за международни изпити, развиваме вашите умения за презентация на чужд език, помагаме ви да се представите успешно на интервю за работа, при кандидатстване в университет в чужбина. Насърчаваме ви да използвате нашия библиотечен център и да развивате умението си да учите цял живот.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1256 пъти
Посетители: 400
Последно онлайн: 28.09.16
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Езиков център М.
Сертификати и грамоти на Езиков център М.
Езиков център М.
Езиков център М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Езиков център М.

Ние предлагаме комфортно, езиково обучение по английски, индивидуално или в група. Предлагаме ви и компетентни услуги на достъпна цена – езикови курсове, консултации, подготовка за международни изпити, развиваме вашите умения за презентация на чужд език, помагаме ви да се представите успешно на интервю за работа, при кандидатстване в университет в чужбина.Насърчаваме ви да използвате нашия библиотечен център и да развивате умението си да учите цял живот. Тук ще попаднете в приятна и уютна среда, ще намерите  преподаватели, които държат обучението да е  качествено и да се води само на английски. Критериите за качество са осигурени преди всичко от ОПТИМА (Българската асоциация за качествени езикови услуги)  и нейните европейски партньори.

Езиков център М. предлага и обучение по английски на деца от първи до седми клас както и на ученици след седми клас. В малка група и под ръководството на компетентни преподаватели, децата посещават уроците с желание и напредват неусетно. Ние ставаме приятели, но и  разчитаме на професионализъм и последователност в работата.

Езиков център М. работи съвместно с Алегро Виваче и предлага сугестопедични курсове за деца. Нящият център също така работи съвместно и с езиков и изпитен център АВО в организацията и провеждането на курсове за придобиване на международна учителска квалификация Cambridge CELTA и Cambridge DELTA.

Галерия на Езиков център М.
Езиков център М.
Езиков център М.
Езиков център М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езиков център М.
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече