verified
plus

Езиков център "Матеви" Academy

София, България
В езиков център Матеви предлагаме комфортно, езиково обучение по английски, индивидуално или в група за деца и възрастни. Предлагаме ви и компетентни услуги на достъпна цена – езикови курсове, консултации, подготовка за международни изпити, развиваме вашите умения за презентация на чужд език, помагаме ви да се представите успешно на интервю за работа, при кандидатстване в университет в чужбина. Насърчаваме ви да използвате нашия библиотечен център и да развивате умението си да учите цял живот.
Place:
Student's place
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 3678 times
Visitors: 1173
Last online: 28.09.16
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
още »
Preschool
grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
1 - 4 years
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
price negotiable
Extra skills на Езиков център "Матеви"
With parking
Additional information and experience за Езиков център "Матеви"

Ние предлагаме комфортно, езиково обучение по английски, индивидуално или в група. Предлагаме ви и компетентни услуги на достъпна цена – езикови курсове, консултации, подготовка за международни изпити, развиваме вашите умения за презентация на чужд език, помагаме ви да се представите успешно на интервю за работа, при кандидатстване в университет в чужбина.Насърчаваме ви да използвате нашия библиотечен център и да развивате умението си да учите цял живот. Тук ще попаднете в приятна и уютна среда, ще намерите  преподаватели, които държат обучението да е  качествено и да се води само на английски. Критериите за качество са осигурени преди всичко от ОПТИМА (Българската асоциация за качествени езикови услуги)  и нейните европейски партньори.

Езиков център Матеви предлага и обучение по английски на деца от първи до седми клас както и на ученици след седми клас. В малка група и под ръководството на компетентни преподаватели, децата посещават уроците с желание и напредват неусетно. Ние ставаме приятели, но и  разчитаме на професионализъм и последователност в работата.

Езиков център Матеви работи съвместно с Алегро Виваче и предлага сугестопедични курсове за деца. Нящият център също така работи съвместно и с езиков и изпитен център АВО в организацията и провеждането на курсове за придобиване на международна учителска квалификация Cambridge CELTA и Cambridge DELTA.

Gallery на Езиков център "Матеви"
Езиков център
Езиков център
Езиков център
Езиков център
Езиков център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езиков център "Матеви"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ