verified
plus

Детски център В. Занималня

София, България
Предлагаме почасово гледане на деца, партита по различни поводи, различни курсове и уроци, индивидуални уроци, арт и езикова занималня за малки деца и занималня за ученици. Meтода за обучение и възпитание на "Мария Монтесори" е движеща сила за нас. Всички курсове и занимания се водят от професионалисти обичащи работата си.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Профилът е:
Прегледан: 2852 пъти
Посетители: 1217
Последно онлайн: 21.05.21
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Детски център В.
Допълнителна информация и професионален опит за Детски център В.

Центърът разполага с 4 модерни зали за обучение и забавление. Залите са подходящо оборудвани и оформени функционално за различни дейности. Екип от професионалисти с богат опит работят с децата и се грижат за тяхното благоденствие и развитие. Метода за обучение и възпитание "Мария Монтесори" е движеща сила за нас.

 

Центърът е отворен всеки ден от 8:30 до 20:00 ч. Съботните и неделните следобеди са запазени за провеждане на тържества, рождени дни, детски дискотеки, семинари и конференции за ученици и родители.

 

Към центъра има и кафе, където се предлагат топли и студени напитки, сандвичи, десерти и др. за децата и техните родители.

 

Нашата мисия:

Децата са най-ценното богатство за своите родители и за дадено общество. Всеки родител желае най-доброто за своето дете и се гордее с неговите постижения. Щастието на детето е щастие за родителите.

Целта на нашия клуб е всяко дете да получи възможност за развитие на неговите способности и таланти с цел бъдещето му израстване, като щастлива, знаеща и творческа личност.

В подходяща обстановка чрез различни занимания ние създаваме условия в които детето да твори и да се развива. Всяко дете е индивидуална личност с различни наклонности и желания. Ние ще му помогнем да повярва в собствените си сили и да разкрие таланти, за които може дори да не подозира.

В нашия център чрез игри и музика още от малки децата ще разкрият тайни от заобикалящия ги свят. Да могат да пеят и танцуват, да се изявяват на сцената като актьори, да изразяват своите чувства чрез пресъздаване на образи и картини, да създават с ръцете си красиви творби в областта на приложните изкуства, да изпитат радостта от възможността да научат да говорят на английски език, да укрепят тялото и духа си чрез спорт и игри - всичко това предлагаме в детски център "В.".

Под ръководството на специалисти с висок професионализъм, ние провеждаме заниманията в достъпна и увлекателна за децата форма. Целта ни е да поддържаме у тях траен интерес и стремеж към опознаване на околния свят. Ние ценим постиженията на всяко дете и му даваме възможност за изяви.

С използването на методи за обучение и забавление, доказали своят ефективност, в центъра работим за осъществяване на нашата мисия: Откриване и развитие на индивидуалните способности у децата и изграждането им като здрави, щастливи и талантливи "всезнайковци".

Дейности.

 

Предлагани услуги:

Училищна занималня, Арт и езикова занималня/забавачка за малки, Английски език, Клацически балет, Детски Рожден ден, Зала под наем, Зумба, Курс по музика за мама и бебе - ранно развитие на децата, Карате, Модерен балет, Модерни танци, Солфеж, Уроци по пеене, Уроци по пиано, Уроци по рисуване. Арт работилница - Сръчни ръце.

АРТ и ЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ/ЗАБАВАЧКА за деца между 2,5 и 6 години с включени часове по английски език, балет, музика по системата на "Орф", народни танци, крафт творби, развиващи игри, занимания свързани с практическият живот. Изучаване на задължителни за възрастта умения. Работим по програма "Моливко" одобрена от МОН.

Програмата е разработена така, че да насърчава любопитството у децата и желанието им да опознаят света чрез участие в различни занимания.
Възпитанието е процес, в който вместо да "помагаме', нашата цел е да създаваме перфектните условия децата да се развиват самостоятелно и внимателно да ги улесняваме в този процес. Привърженици сме на системата за възпитание и обучение - Мария Монтесори.

Заниманията се провеждат от понеделник до петък от 08:30ч. до 12:30 ч. 
Групата е малка, с цел добро обгрижване и максимални резултати на дицата. Възможност за индивидуално развитие.

Скоро и целодневно.


Детски център "В." предлага различни видове дейности за деца от 3 до 18 год. В областта на музиката, изкуството, танците, спорта и ранното чуждоезиково обучение.

Галерия на Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.
Детски център В.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детски център В.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Курсове по Китайски език
Уроци по Плуване Варна за възрастни
Уроци по Френски език за начинаещи
История България
Джаз Балет
Курс по Английски Пловдив
Курсове по Арабски
Ниво b1 Английски език
Уроци по Английски
Уроци по Математика София Красна поляна
Компютърно Счетоводство
Курс по Френски Варна
Руски език предлага вечерен курс
Частни детски градини Дружба
Swing танци клуб
Школи за Народни танци в Пловдив
Йога за деца
Интерактивно обучение по Английски език
Индивидуални уроци по Компютърна грамотност
Държавен зрелостен изпит по География
Текстове на Английски език
Уроци по Руски
Нови уроци по Хип Хоп танци
Диети и Фитнес Зумба
Курсове по Немски език в Пловдив
Немски online
Уроци по Немски език за начинаещи
Зумба София център
Школа за Народни танци Бургас
Индивидуални уроци по Английски Пловдив
Компютърни курсове Русе
Тестове по Немски за начинаещи
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ