verified

Детски център "Всезнайко" Study hall

София, България
Предлагаме почасово гледане на деца, партита по различни поводи, различни курсове и уроци, индивидуални уроци, арт и езикова занималня за малки деца и занималня за ученици. Meтода за обучение и възпитание на "Мария Монтесори" е движеща сила за нас. Всички курсове и занимания се водят от професионалисти обичащи работата си.
Teaching language:
English
Bulgarian
French
Profile is:
Views: 4952 times
Visitors: 1812
Last online: 19.05.23
With advanced study of
Extra skills на Детски център "Всезнайко"
With parking
With a coffee
For birthday
With animation
With kindergarten
Homeworks
Additional information and experience за Детски център "Всезнайко"

Центърът разполага с 4 модерни зали за обучение и забавление. Залите са подходящо оборудвани и оформени функционално за различни дейности. Екип от професионалисти с богат опит работят с децата и се грижат за тяхното благоденствие и развитие. Метода за обучение и възпитание "Мария Монтесори" е движеща сила за нас.

 

Центърът е отворен всеки ден от 8:30 до 20:00 ч. Съботните и неделните следобеди са запазени за провеждане на тържества, рождени дни, детски дискотеки, семинари и конференции за ученици и родители.

 

Към центъра има и кафе, където се предлагат топли и студени напитки, сандвичи, десерти и др. за децата и техните родители.

 

Нашата мисия:

Децата са най-ценното богатство за своите родители и за дадено общество. Всеки родител желае най-доброто за своето дете и се гордее с неговите постижения. Щастието на детето е щастие за родителите.

Целта на нашия клуб е всяко дете да получи възможност за развитие на неговите способности и таланти с цел бъдещето му израстване, като щастлива, знаеща и творческа личност.

В подходяща обстановка чрез различни занимания ние създаваме условия в които детето да твори и да се развива. Всяко дете е индивидуална личност с различни наклонности и желания. Ние ще му помогнем да повярва в собствените си сили и да разкрие таланти, за които може дори да не подозира.

В нашия център чрез игри и музика още от малки децата ще разкрият тайни от заобикалящия ги свят. Да могат да пеят и танцуват, да се изявяват на сцената като актьори, да изразяват своите чувства чрез пресъздаване на образи и картини, да създават с ръцете си красиви творби в областта на приложните изкуства, да изпитат радостта от възможността да научат да говорят на английски език, да укрепят тялото и духа си чрез спорт и игри - всичко това предлагаме в детски център "Всезнайко".

Под ръководството на специалисти с висок професионализъм, ние провеждаме заниманията в достъпна и увлекателна за децата форма. Целта ни е да поддържаме у тях траен интерес и стремеж към опознаване на околния свят. Ние ценим постиженията на всяко дете и му даваме възможност за изяви.

С използването на методи за обучение и забавление, доказали своят ефективност, в центъра работим за осъществяване на нашата мисия: Откриване и развитие на индивидуалните способности у децата и изграждането им като здрави, щастливи и талантливи "всезнайковци".

Дейности.

 

Предлагани услуги:

Училищна занималня, Арт и езикова занималня/забавачка за малки, Английски език, Клацически балет, Детски Рожден ден, Зала под наем, Зумба, Курс по музика за мама и бебе - ранно развитие на децата, Карате, Модерен балет, Модерни танци, Солфеж, Уроци по пеене, Уроци по пиано, Уроци по рисуване. Арт работилница - Сръчни ръце.

АРТ и ЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ/ЗАБАВАЧКА за деца между 2,5 и 6 години с включени часове по английски език, балет, музика по системата на "Орф", народни танци, крафт творби, развиващи игри, занимания свързани с практическият живот. Изучаване на задължителни за възрастта умения. Работим по програма "Моливко" одобрена от МОН.

Програмата е разработена така, че да насърчава любопитството у децата и желанието им да опознаят света чрез участие в различни занимания.
Възпитанието е процес, в който вместо да "помагаме', нашата цел е да създаваме перфектните условия децата да се развиват самостоятелно и внимателно да ги улесняваме в този процес. Привърженици сме на системата за възпитание и обучение - Мария Монтесори.

Заниманията се провеждат от понеделник до петък от 08:30ч. до 12:30 ч. 
Групата е малка, с цел добро обгрижване и максимални резултати на дицата. Възможност за индивидуално развитие.

Скоро и целодневно.


Детски център "Всезнайко" предлага различни видове дейности за деца от 3 до 18 год. В областта на музиката, изкуството, танците, спорта и ранното чуждоезиково обучение.

Gallery на Детски център "Всезнайко"
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център
Детски център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детски център "Всезнайко"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ