Регистрирай се
verified
plus

Детска градина С. Детска градина, ясла

Казанлък, България
Детето в С. – здраво, спокойно, уверено и щастливо! Нашата цел: - изграждане на хигиенни навици и общоприети норми на поведение при хранене, учене и игра; изграждане у детето на индивидуален стил на дейност и поведение; - изграждане на умения за работа в екип; -формиране на личностно самосъзнание, чувство за отговорност и дисциплина; - улесняване на детето за прехода от предучилищно към училищно обучение.
Профилът е:
Прегледан: 180 пъти
Посетители: 118
Последно онлайн: 05.07.19
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Детска градина С.

Създадена с много любов през лятото на 1949 година - "Москва", или градината с магнолиите , сега ДГ №2 "С." е една от първите градини в Казанлък. Вече 68 години в нея грижовни учители възпитават, отглеждат и обучават деца от 1 до 7- годишна възраст. С работата си те са извоювали авторитета на детската градина и признанието на родители и деца. През изминалите години тук са работили хора, дали своя принос за изграждане на традициите в детската градина. Работещите сега учители ги продължават като внасят и нови идеи за поддържане доброто име на заведението.

 

Детската градина намираща се на "Абаята", макар и разположена в оживен квартал, си остава спокойно и тихо място, представляващо малък оазис сред суматохата на града.

 

Децата са разпределени в групи според възрастта и се прилага индивидуален подход към всяко дете, което е необходима предпоставка за постигане на максимални учебни резултати.

 

Всяка възрастова група учи и играе в отделна занималня с две зали за храна и сън, с обособен кът за игра, оборудван в съответствие с възрастта на децата. Групите разполагат с учебни кътове, провокиращи творческото въображение на децат.

 

В момента детското заведение функционира със следните групи: яслена, първа, втора, трета подготвителна - ПГ-5 и четвърта подготвителна - ПГ-6 в основна сграда; яслена, разновъзрастова - 3-4 годишни, разновъзрастова - 5-6 годишни във филиал с. Шейново; една рановъзрастова във филиал с. Ясеново.

 

В детска градина "С." има атмосфера на доверие между учителя и децата. Те са спокойни, общуват свободно и изграждат желания от тях социален статус в градината.

Галерия на Детска градина С.
Детска градина С.
Детска градина С.
Детска градина С.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детска градина С.
Докладвай нередност

Подобни профили
3.9
image
Динка В.
Детска градина, ясла по Математика
Стара Загора
Изпрати Съобщение
5.0
image
Руска Б.
Детска градина, ясла по Български език, Музика
Раднево
Изпрати Съобщение
3.6
image
Ивана В.
Детска градина, ясла по Математика
Стара Загора
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ