verified
plus

Детска градина "Снежанка" Kindergarten

Казанлък, България
Детето в Снежанка – здраво, спокойно, уверено и щастливо! Нашата цел: - изграждане на хигиенни навици и общоприети норми на поведение при хранене, учене и игра; изграждане у детето на индивидуален стил на дейност и поведение; - изграждане на умения за работа в екип; -формиране на личностно самосъзнание, чувство за отговорност и дисциплина; - улесняване на детето за прехода от предучилищно към училищно обучение.
Profile is:
Views: 2327 times
Visitors: 991
Last online: 05.07.19
With advanced study of
Additional information and experience за Детска градина "Снежанка"

Създадена с много любов през лятото на 1949 година - "Москва", или градината с магнолиите , сега ДГ №2 "Снежанка" е една от първите градини в Казанлък. Вече 68 години в нея грижовни учители възпитават, отглеждат и обучават деца от 1 до 7- годишна възраст. С работата си те са извоювали авторитета на детската градина и признанието на родители и деца. През изминалите години тук са работили хора, дали своя принос за изграждане на традициите в детската градина. Работещите сега учители ги продължават като внасят и нови идеи за поддържане доброто име на заведението.

 

Детската градина намираща се на "Абаята", макар и разположена в оживен квартал, си остава спокойно и тихо място, представляващо малък оазис сред суматохата на града.

 

Децата са разпределени в групи според възрастта и се прилага индивидуален подход към всяко дете, което е необходима предпоставка за постигане на максимални учебни резултати.

 

Всяка възрастова група учи и играе в отделна занималня с две зали за храна и сън, с обособен кът за игра, оборудван в съответствие с възрастта на децата. Групите разполагат с учебни кътове, провокиращи творческото въображение на децат.

 

В момента детското заведение функционира със следните групи: яслена, първа, втора, трета подготвителна - ПГ-5 и четвърта подготвителна - ПГ-6 в основна сграда; яслена, разновъзрастова - 3-4 годишни, разновъзрастова - 5-6 годишни във филиал с. Шейново; една рановъзрастова във филиал с. Ясеново.

 

В детска градина "Снежанка" има атмосфера на доверие между учителя и децата. Те са спокойни, общуват свободно и изграждат желания от тях социален статус в градината.

Gallery на Детска градина "Снежанка"
Детска градина
Детска градина
Детска градина

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детска градина "Снежанка"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ