Регистрирай се

Детска градина С. Детска градина, ясла

Владая, България
Целодневна детска градина "С." - с. Владая.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2239 пъти
Посетители: 1025
Последно онлайн: 24.07.18
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Детска градина С.

Мисия на детската градина:

- Осигуряване правото на всяко дете за възпитание, обучение и развитие в комфортна социално-педагогическа среда. Развитие на комуникативните способности на децата и тяхното социално поведение и отношение. Формиране  качества  на бъдещи личности на 21 век.

- Изграждане на социално-психологическа и интелектуална готовност  на  децата за училище чрез осъществяване на възпитателно-образователна дейност от високо квалифицирани специалисти, запазвайки приоритет на играта, като основна дейност в детската градина.

- Осъществяване на ефективно обвързване на семейството със системата и организацията на предучилищното възпитание с цел съвместно изграждане на малката личност.

 

Визия:

Утвърждаване на детската градина като съвременен тип детско заведение, като желана от децата жизнена среда за индивидуално-личностното им съзряване чрез осъвременяване на възпитателно-образователния процес, управлението и съвременните форми на работа със семейството и обществеността.  

 

Основна цел:

- Стимулиране развитието на творческия потенциал на детската  личност,  постигане на социално-психологическа и интелектуална готовност на детето за училище и утвърждаване на неговата индивидуалност.

- Шанс на всяко дете за духовно, физическо, интелектуално, естетическо, социално-нравствено и емоционално-волево развитие.

 

Основни задачи:

- Утвърждаване на детската градина като реална  среда за творческо, интелектуално и индивидуално развитие на детето.

- Чрез оптимално управление да се гарантира адекватно поведение за конкурентноспособност и престиж.

- Хармонична координация между семейството и детската градина за удовлетворяване потребността на детето да живее в детско общество. Доброжелателен диалог и взаимно уважение между учители, деца и родители.

-Изграждане на отношение у детето към природата, духовните и социални ценности на съвременното българско общество, както и към собствената личност , чрез подходящи за възрастта му форми.

Изпрати съобщение
до Детска градина С.
Докладвай нередност

Подобни профили
3.9
image
Румяна И.
Детска градина, ясла по Математика
София
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ